Otkrila sočne detalje

U golišavom intervjuu s ocem svog djeteta, saznali smo da je Kylie zatrudnjela svega šest tjedana nakon prvog spoja

Kylie Jenner (Foto: Getty Images) Kylie Jenner (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Getty Images) Kylie Jenner (Foto: Getty Images) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner, Travis Scott (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Tyga (Foto: Instagram) +0 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Galerija

Kylie Jenner po prvi je put pozirala s dečkom i ocem svog djeteta, reperom Travisom Scottom za GQ.

Mlada starleta i vlasnica unosnog beauty carstva po prvi je put pozirala s dečkom i ocem svog djeteta, reperom Travisom Scottom.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner (Foto: Profimedia) - 5 Potpuno druga osoba! Nakon svih operacija kojima se potpuno transformirala, Kylie sa samo 21 godinom izgleda kao plastična lutka

Radi se o 20-godišnjoj Kylie Jenner koja je u veljači ove godine po prvi put postala majka djevojčice Stormi Webster, a sada je otkrila detalje veze s Travisom o kojoj dosad nitko od njih nije pričao.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Za slavni časopis GQ čiju naslovnicu krase, mlada reality zvijezda ispričala je kako je Travisa prvi put upoznala na slavnoj Coachelli 2017. godine, svega nekoliko dana nakon što je prekinula višegodišnju vezu s reperom Tygom koju je započela dok je još bila maloljetna. 40 tjedana kasnije, rođeno je njihovo prvo dijete, a Kylie je trudnoću uspjela skrivati svih 9 mjeseci. "Coachella je bila jedna od stanica na njegovoj turneji. Nakon koncerta me pitao što ćemo s tom činjenicom, jer smo se svidjeli jedno drugome. Tada sam mu rekla da je očito da idem s njim dalje i otišla sam. S njim sam provela čitavu turneju", započela je intervju Kylie.

Kylie Jenner (Foto: Getty Images) Kylie Jenner (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Zanimljivo, Travisov koncert na Coachelli iz publike je pratio i njezin bivši dečko Tyga s kojim je često prekidala, no nakon što je upoznala Travisa, više nije bilo šanse za pomirenje. Priznala je i kako su tek na početku veze, iako već imaju dijete te još uvijek uče kako se slagati. U časopisu se navodi i kako je Kylie odrađivala intervju u dva djela, jer je neplanirano odletjela s njega u Houston u suzama kako bi se našla s ocem svog djeteta i riješila svađu koja je izbila.

Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Foto: Instagram

"Nije postojao nikakav konkretan razlog za svađu, jednostavno smo bili preopterećeni. Otišla sam u Houston kako bi ga vidjela na nekoliko sati. Svađamo se samo kada nismo zajedno, a sada se nismo vidjeli dva tjedna. Imamo Stormi i ne mogu putovati s njom, jer je još premala. Zato nam je i teže viđati se. Upravo zato sam morala otići i popraviti stvari", iskrena je bila Kylie koja je inače vrlo tajnovita kada je u pitanju privatni život, za razliku od nekih njezinih slavnih sestara.

Kylie Jenner i Tyga (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Tyga (Foto: Instagram) Foto: Instagram

"Mislim da ni Travisu nije drago što smo toliko slavne, ali se nosi s tim jer se volimo i jer smo obitelj. Sigurna sam da ne voli biti u centru pažnje i baš zato se trudim koliko god je moguće skrivati našu vezu od javnosti. Ako nas ljudi nikada ne vide zajedno, to mi je ok jer je to naša stvar." I sami reper je komentirao kako se ne plaši priča kako su žene iz obitelji njezine partnerice uklete, jer uništavaju svoje muškarce. "Ne zamaram se time. Kylie je drugačija," kratko je prokomentirao.

No, dio njezinih obožavatelja smatra kako veza s Travisom nema budućnosti. Kao prvo, smatraju da su u roditeljske obaveze uletjeli prerano. Također, reper ne živi s Kylie koja vilu dijeli sa svojom najboljom prijateljicom Jordyn Woods, a šuška se i kako joj je bio nevjeran dok je ona kod kuće skrivala trudnoću. Na Instagramu su se pojavili i videi na kojima dotični odgovara na pitanja svoje odabranice o njezinim navikama, a na neka pitanja nije znao odgovore, čime je također njezinim obožavateljima ostavio upitnike iznad glave.

 

A post shared by follow for more & follow back↑ (@kardashjennr) on

Tako je jedva pogodio koji je njezin horoskopski znak, nije znao imena njezinih pasa, a jedva je i nabrojao pet proizvoda koje Kylie prodaje u sklopu svoje beauty linije zbog koje bi uskoro mogla postati najmlađa milijarderka u povijesti. S obzirom da par ima dijete, obožavatelji smatraju kako su ovo opće informacije koje bi trebao znati. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene