Privilegirani od početka

Ovi su se klinci rodili u bogatim i slavnim obiteljima, znate li tko su njihovi roditelji?

Ava Elizabeth (Foto: Instagram) Ava Elizabeth (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ava Elizabeth (Foto: Instagram) Luna Simone (Foto: Instagram) Blue Ivy (Foto: Instagram) Bella Hadid (Foto: Instagram) +0 Kendall Jenner (Foto: AFP) Galerija

Kad su ti roditelji bogati i slavni, sve je moguće.

Djeca slavnih nerijetko i sama postaju velike zvijezde.

Pogledaj i ovo Scott Disick i Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Drame, tučnjave, prevare KVIZ: Zabavite se i provjerite koliko se sjećate skandala iz života obitelji koja je showom osvojila svijet?

Kad su ti roditelji bogati i slavni, sve je moguće. Često smo svjedoci tome da takvi klinci i sami postaju vrlo popularni, a da često nisu baš ništa napravili, osim što su se rodili pod sretnom zvijezdom.

Ipak, ima i onih koji su se pokazali talentiranima pa su vrlo uspješno zaplivali glazbenim, filmskim i modnim vodama iako im javnost teško zaboravlja činjenicu da i je bilo lakše uspjeti zbog slavnih prezimena.

Posljednjih godina svjedoci smo i tome da neka djeca postaju poznata dok još ne znaju hodati ni pričati kako treba te uopće nisu svjesni u kakvom su se svijetu rodili, a već nose dizajnersku odjeću, paparazzi jedva čekaju snimiti ih na rukama njihovih roditelja, a nude im se i razni poslovi koji nerijetko budu fantastično plaćeni.

Tako je malena Blue Ivy postala zvijezda od svoje prve fotografije u novinama, a Luna Simone postaje toliko neodoljiva da smo sigurni kako će krenuti stopama slavne mame, a možda čak i tate. Ava Elizabeth toliko je slična slavnoj mami da joj se već sada nude glumački angažmani, no plavokosa slatkica ipak i dalje zarađuje džeparac kao hostesa u jednom restoranu.

Riješite naš kviz te provjerite koliko znate o klincima koji su se rodili sa zlatnom žlicom u ustima.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene