Kao tinejdžeri!

Naša glumica političaru je nakon velike tragedije vratila vjeru u ljubav, a otkako se pročulo da su zajedno, u javnost ne izlaze jedno bez drugog!

Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Goran Mehkek / CROPIX 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marta Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 6 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 +24 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Galerija

Kristina Krepela i Marin Miletić bili su na proslavi u Zagrebu, zaljubljeni par nije skidao ruke jedno s drugog.

Naša lijepa glumica Kristina Krepela i političar Marin Miletić uveličali su proslavu 4. rođendana podcasta Ane Radišić.

Zaljubljeni par stigao je na događanje držeći se za ruke, a za fotografe su pozirali zagrljeni pa si dali i poljubac.

Glumica je zablistala u mini haljini koja je istaknula njene vitke noge, a naš političar nosio je opuštenu kombinaciju.

Marin i Kristina ispočetka su svoju vezu tajili od javnosti, a glasine o njihovoj romansi počele su kružiti nakon što su zajedno snimljeni u šetnji Zagrebom.

Sada svoju ljubav ponosno pokazuju i na društvenim mrežama, gdje bilježe sve posebne zajedničke trenutke.

Marin je u rujnu 2020. godine ostao bez supruge Danijele, koja je izgubila borbu s teškom bolesti, a zajedno su dobili dvije kćeri, koje su odlično prihvatile očevu novu ljubav.

Kristina nikada nije voljela govoriti o svojem ljubavnom životu, no poznato je da je 2018. godine prekinula vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina.

Pogledaji ovo Ivana Petković Čevra - 1 Celebrity Obilježila je jedan od najskandaloznijih izbora za Miss u Hrvatskoj, a i danas nakon 26 godina figurom ostavlja bez daha!

Pogledaji ovo Joško Lokas i kćer Noa - 3 Celebrity Joško Lokas u izlazak je poveo lijepu kćer, ponosno ju je prigrlio za fotografiju

Pogledaji ovo Marin Miletić Celebrity Naš političar ponosno je pokazao stariju kćer pa se pohvalio njenim velikim uspjehom: ''Raduje se i mama s neba''

Pogledaji ovo Kristina Krepela i Marin Miletić Celebrity Naš saborski zastupnik nakon tragičnog gubitka pronašao je sreću s glumicom, u koju se zaljubio preko ušiju: "Ljepotice moja predivna!"

Pogledaji ovo Kristina Krepela na setu Zanimljivosti Naša lijepa glumica objavila je fotke s druženja sa svjetskim zvijezdama, ona je jedina dobila priliku za tako nešto!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ivan Huljić - 1 Jelena Rozga i Ivan Huljić - 2 Jelena Rozga i Ivan Huljić - 4 Jelena Rozga i Ivan Huljić - 5 +25 Jelena Rozga i Ivan Huljić - 3 Celebrity Jelena Rozga u zagrljaju mladog glazbenika nije skidala osmijeh s lica, njihova bliskost dugo je bila tema medija

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Pisarović i Milica Pavlović u Areni Zagreb - 3 Vesna Pisarović i Milica Pavlović u Areni Zagreb - 2 Vesna Pisarović i Milica Pavlović u Areni Zagreb - 1 Vesna Pisarović i Milica Pavlović u Areni Zagreb - 4 +28 Vesna Pisarović i Milica Pavlović u Areni Zagreb - 3 Celebrity Vesna Pisarović bila je gošća na velikom koncertu omiljene folkerice u Areni Zagreb, njezin dolazak sve je iznenadio!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene