Presretni su zajedno

Naša glumica u zagrljaju političara skrenula je pozornost na vrlo važan dan koji se obilježava, no njen partner sve je okrenuo na romantiku!

Kristina Krepela na Instagramu - 1 Kristina Krepela na Instagramu - 1 Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela na Instagramu - 3 Kristina Krepela na Instagramu - 2 Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 5 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i Kristina Krepela - 2 Kristina Krepela i Marin Miletić +25 Kristina Krepela i Marin Miletić Galerija

Glumica Kristina Krepela objavila je nove fotografije na svom Instagramu, a s partnerom Marinom Miletićem obilježila je Dan planeta zemlje.

Naša glumica Kristina Krepela na Instagramu je pokazala koliko je ekološki osviještena te je obilježila Dan planeta zemlje.

Na svom Instagramu Kristina je objavila fotografiju na kojoj se vide ljudska pluća i krošnja stabla koja su vrlo slična, a ispod je napisala: ''Dan planeta zemlje!''.

Pogledaji ovo Marin Miletić Celebrity Naš saborski zastupnik pohvalio se velikim uspjehom mlađe kćeri: ''Srce tatino, čestitam''

Potom je podijelila fotografiju na kojoj je pozirala zagrljena s našim političarem Marinom Miletićem ispred ogromnog stabla, a otkrila je i o čemu se radi.

''700 godina stari hrast! Čuvajmo našu zemlju'', napisala je na fotografiji.

Marin je podijelio njezinu priču te samo kratko dodao: ''Ljubav moja!''.

Poznato je da su naša glumica i političar u sretnoj vezi, a glasine o njihovoj romansi počele su kružiti nakon što su zajedno snimljeni u šetnji Zagrebom prije dvije godine.

No ubrzo su postali nerazdvojni te na svako događanje stignu zajedno, a tako je bilo i prije nekoliko dana kad su u stožeru Mosta i partnera zajedno čekali izborne rezultate.

Pogledaji ovo Kristina Krepela i Marin Miletić Celebrity Naš saborski zastupnik nakon tragičnog gubitka pronašao je sreću s glumicom, u koju se zaljubio preko ušiju: "Ljepotice moja predivna!"

Podsjetimo, Marin je u rujnu 2020. godine ostao bez supruge Danijele, koja je izgubila borbu s teškom bolesti, a zajedno su dobili dvije kćeri, koje su odlično prihvatile očevu novu ljubav. Mnogi su zbog toga ispočetka osuđivali njihovu ljubav, no oni su se oduprli zlim jezicima i ne prestaju pokazivati koliko su sretni.

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Leonie June Leonie June Leonie June Leonie June +33 Leonie June - 3 Celebrity Atraktivna djevojka igrača Hajduka pozirala u toplesu, fotografiju je komentirala i njegova majka

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 Severina i majka Ana - 3 +27 Severina i majka Ana - 2 Celebrity Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene