Jeste li ju uočili?

Naša lijepa glumica objavila je fotke s druženja sa svjetskim zvijezdama, ona je jedina dobila priliku za tako nešto!

Kristina Krepela na setu Kristina Krepela na setu Kristina Krepela/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela na setu Kristina Krepela na setu Kristina Krepela na setu Kristina Krepela na setu Kristina Krepela na setu Kristina Krepela na setu Kristina Krepela i Marin Miletić - 2 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela Kristina Krepela +19 Kristina Krepela i Marin Miletić Galerija

Kristina Krepela objavila je na Instagramu fotografije sa seta serije "Igra prijestolja" u kojoj je i sama glumila.

Naša glumica Kristina Krepela prisjetila se jednog od najznačnijeg glumačkog projekta na kojem je imala priliku sudjelovati i na svom profilu na Instagramu objavila niz fotografija sa snimanja serije "Igra prijestolja".

44-godišnja Kristina u hit-seriji je glumila bogatu ženu iz Quartha, a sada je svojim pratiteljima pokazala kako se družila s kolegama glumcima, među kojima su bile i glavne zvijezde poput Emilije Clark i Iaina Glena.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kristina Krepela (@kristina_krepela)

Ona je inače jedina hrvatska glumica koja je glumila u "Igri prijestolja" i to u četvrtoj epizodi druge sezone.

Kristina ovih dana pažnju domaće javnosti plijeni ljubavnom vezom sa saborskim zastupnikom Marinom Miletićem, a njihove zajedničke trenutke često dijeli na društvenim mrežama. Glasine o Marinovoj i Kristininoj romansi počele su kružiti sredinom prošle godine nakon što su zajedno snimljeni u šetnji Zagrebom, a vezu su ispočetka skrivali od javnosti.

Marin je u rujnu 2020. godine ostao bez supruge Danijele, koja je izgubila borbu s teškom bolešću, a zajedno su dobili dvije kćeri, koje su odlično prihvatile očevu novu ljubav.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić - 4 Hana Huljić - 5 +25 Hana Huljić - 2 Celebrity Hana Huljić oglasila se na društvenim mrežama nakon nekoliko mjeseci i podijelila lijepe vijesti!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Beatrice, Supertalent - 1 Beatrice, Supertalent - 2 Beatrice, Supertalent - 3 Beatrice, Supertalent - 4 +4 Beatrice, Supertalent - 5 Celebrity Sigurni smo da apsolutno nitko nije bio spreman na vještinu kojom se ova žena došla predstaviti u Supertalent, žiri je sve gledao u šoku i nevjerici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene