Razlika se vidi!

Inače je sređena od glave do pete, ali evo kako zapravo izgleda bez trunke šminke na licu i kada se nada da je nitko neće primijetiti

Kris Jenner (Foto: Instagram) Kris Jenner (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kris Jenner (Foto: Instagram) Kris Jenner i Corey Gamble (Foto: Getty Images) Kris Jenner, Corey Gamble, Tommy Hilfiger, Dee Ocleppo (Foto: Instagram) Kris Jenner i Corey Gamble (Foto: Getty Images) Kris Jenner i Corey Gamble (Foto: Getty Images) Kris Jenner i Corey Gamble (Foto: Getty Images) +0 Kendall i Kris Jenner (Foto: AFP) Galerija

Kris Jenner iznenadila je obožavatelje pojavivši se u javnosti u sportskom izdanju i bez šminke jer obično je gledamo dotjeranu i s teškom šminkom na licu pa je razlika itekako vidljiva.

Najslavniju reality majku na svijetu Kris Jenner obično gledamo sređenu od glave do pete, s besprijekornom šminkom na licu i u najnovijim modnim trendovima, no njezino posljednje pojavljivanje u javnosti mnoge je iznenadilo. 

Pogledaj i ovo Blac Chyna (Foto: Profimedia) prepucavanja ne prestaju Nekadašnja striptizeta ne da mira svom bivšem, ovoga puta je na sud odlučila dovesti čitavu njegovu obitelj

Naime, Kris je snimljena u Los Angelesu u društvu svog 25 godina mlađeg dečka Coreyja Gamblea i to u zračnoj luci gdje ih je čekao privatni automobil. 65-godišnja Kris očito je odlučila malo za promjenu putovati u ležernom izdanju, pa je čak nosila i sportsku trenirku u čemu je također nismo baš navikli vidjeti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Kris je s 25 godina mlađim Coreyjem u vezi od 2014. godine, no detalje njihova odnosa kriju od očiju javnosti pa se on čak ni ne pojavljuje u reality showu "Keeping up with the Kardashians".

Corey i njegova tajnovitost izazvali su pravu dramu kod Kardashiana jer ih on nakon pet godina nije bio upoznao s članovima svoje obitelji. Čak su mu neki otvoreni prigovorili po tom pitanju, između ostalih i reper Kanye West, uskoro i službeni bivši suprug Kim Kardashian.

Kris se prvi put udala s 22 godine kada je pred oltar stala s Robertom Kardashianom, a ostala je trudna na njihovu medenom mjesecu te je ubrzo nakon vjenčanja rodila Kourtney. Zajedno su dobili četvero djece, a rastali su se krajem 80-ih. Kardashian je preminuo 2003. godine, a već u to vrijeme Kris je ljubovala s Bruceom Jennerom, koji je prije nekoliko godina promijenio spol te je postao Caitlyn Jenner. Kris i Caitlyn imaju zajedno dvije kćeri, a svi članovi obitelji među najpopularnijim su stanovnicima SAD-a i česti gost brojnih tabloida.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene