U bolnici u Uzbekistanu

Kevin Spacey hitno hospitaliziran zbog sumnje u srčani udar, pozlilo mu je tijekom festivala

Kevin Spacey Kevin Spacey Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Spacey Kevin Spacey - 1 Kevin Spacey - 3 Kevin Spacey Kevin Spacey Kevin Spacey Kevin Spacey - 5 Kevin Spacey - 6 Kevin Spacey - 5 Kevin Spacey - 4 +4 Kevin Spacey - 3 Galerija

Kevin Spacey prevezen je u bolnicu u Uzbekistanu nakon što mu je tijekom filmskog festivala Tashkent International naglo utrnula ruka.

Glumac Kevin Spacey hitno hospitaliziran zbog straha od infarkta nakon što mu je utrnula jedna ruka tijekom filmskog festivala Tashkent International, piše The Sun.

64-godišnji glumac u bolnici u Uzbekistanu odmah je podvrgnut je nizu testova, uključujući i magnetskoj rezonanci.

Liječnici su ustanovili da se ipak nije radilo o srčanom udaru i otpustili su ga iz bolnice. Spacey se nakon toga vratio na festival te je okupljenima kazao da se osjeća normalno.

"Natjeralo me da stanem i razmislim o tome kako je život krhak, za sve nas", kazao je Spacey.

Glumac se počeo osjećati loše tijekom obilaska muzeja Afrasiyab i navodno mu je cijela lijeva ruka utrnula u otprilike osam sekundi.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Tomljanović sa suprugom i kćeri Damir Tomljanović sa suprugom Damir Tomljanović sa suprugom i kćeri Damir Tomljanović sa suprugom i kćeri +26 Damir Tomljanović Celebrity Pogledajte kako izgleda supruga najiskusnijeg člana žirija MasterChefa, rijetko je pokazuje, no poznato je čime je izluđuje!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Bučević i Marko Nikolić Ana Bučević i Marko Nikolić Ana Bučević i Marko Nikolić Ana Bučević i Marko Nikolić +12 Anđa Marić, Marko Nikolić, Ana Bučević Celebrity Splitska motivacijska govornica pronašla je treću sreću s muškarcem o kakvom je sanjala: "Htjela sam da bude Srbin i glazbenik"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene