evo na što se osvrnula!

Kate Middleton oglasila se prvi put nakon objave o borbi s rakom, i u svojim teškim trenucima misli na druge u nevolji

Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton Kate Middleton, princ William Princ Harry i Kate Middleton - 5 Princ Harry i Kate Middleton - 4 Kate Middleton i kralj Charles - 4 +19 Kate Middleton i kralj Charles - 3 Galerija

Kate Middleton javila se na Twitteru prvi put nakon objave da boluje od raka, osvrnula se na šokantnu vijest koja se nedavno dogodila.

Kate Middleton javila se na Twitteru prvi put nakon objave da boluje od raka.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Kate Middleton prekršila je kraljevsku tradiciju, odvažila se na to jer je njezina životna situacija ipak drukčija nego ranije

Osvrnula se na nedavne napade u Australiji. Naime, 40-godišnjak je tijekom vikenda nasmrt izbo nožem šestero ljudi u trgovačkom centru u Sydneyju. Od šest ubijenih pet su bile žene. Kasnije je napadnut i biskup u crkvi u Sydneyju.

"Šokirani smo i tužni zbog užasnih događaja u Sydneyju. Naše misli su s voljenima onih koji su preminuli, onima koji su pogođeni ovom situacijom i herojima iz hitnih službi koji su riskirali svoje živote kako bi spasili druge", piše u objavi u kojoj je osim princeze od Walesa potpisan i princ William.

Pogledaji ovo Princ William - 1 Zanimljivosti Princ William javio se na društvenim mrežama prvi put nakon emotivnog videa Kate, no njegova objava nije onakva kakvoj biste se nadali

Otkako je javnost doznala za princezine zdravstvene probleme, svakodnevno pristižu pisma i poruke podrške, a mnoge zanima kako napreduje princezino liječenje.

Podsjetimo, kraljevska obitelj proteklih mjeseci dobivala je samo loše vijesti, a osim Kate od karcinoma se liječe i kralj Charles te princeza od Yorka Sarah Ferguson.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea - 5 Renata Končić Minea - 7 Renata Končić Minea, Marija Miholjek, Ema Branica i Ksenija Kardum Renata Končić Minea i Frano Ridjan +26 Renata Končić Minea, Mario Roth i Andrea Šušnjara Celebrity Predivna Minea odlično se zabavljala u društvu još ljepših kolegica: ''Ženske snage Nove TV!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput u kreaciji za pamćenje posramila i najveće svjetske zvijezde: "Ovako nešto ni u Hollywoodu nitko nije nosio!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene