Tamara Vučić je druga supruga Aleksandra Vučića i u braku su od 2013. godine, no rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti.

Galerija Tamara Vučić - 1 Tamara Vučić - 2 Tamara Vučić - 5 +5 Tamara Vučić - 3

Tamara Vučić (41), supruga srpskog predsjednika Aleksandra Vučića (52), pojavila se u javnosti nakon dugo vremena.

Prva dama Srbije u Beogradu je otvorila 8. Forum mladih znanstvenika, a za tu se prigodu posebno skockala.

Tamara je nosila elegantnu crnu haljinu s bijelim detaljima, a kosu je raspustila i lagano uvila te ju je ukrasila obručem u obliku pletenice.

Tamara je druga supruga srpskog predsjednika, a vjenčali su se 2013. godine. Prije nego što je postala prva dama Srbije radila je kao televizijska novinarka, a zatim se zaposlila u diplomaciji. Sada se bavi humanitarnim radom s posebnim naglaskom na dobrobit djece i važnost ranog razvoja.

Tamara je Aleksandru u lipnju 2017. godine rodila sina Vukana.

Vučić je bivšom suprugom Ksenijom Vučić, s kojom je bio u braku od 1997. do 2011. godine, dobio još dvoje djece, sina Danila i kći Milicu.

Ksenija je u siječnju ove godine iznenada preminula, a vijest o njezinoj smrti objavio je Aleksandar na svojim društvenim mrežama.

Oglasila se shrvana obitelj Vidoja Ristovića: Stigli su nalazi obdukcije, a poznati su i detalji njegova posljednjeg ispraćaja Vidoje Ristović Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje Ristović +24 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović

Pojavile su se stare fotke pjevačice čija je smrt šokirala Hrvatsku, ovako je izgledala kad se tek probijala na scenu Davorka Ručević Kasandra In Magazin: Kasandra - 4 In Magazin: Kasandra - 2 +1 Kasandra

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju