Šaljivi komentari

Američki voditelj Jimmy Fallon komentirao izgled hrvatskih reprezentativaca: Na meti se našli Livaković, Vida i Mandžukić

Jimmy Fallon (Foto: Getty Images) Jimmy Fallon (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mandžukić (Foto: Screenshot Youtube) +0 Jimmy Fallon (Foto: Getty Images) Galerija

"Tonight Show" jedan je od najgledanijih američkih zabavnih emisija, a voditelj Jimmy Fallon najpopularniji voditelj s uvijek šaljivim komentarima.

Američki voditelj Jimmy Fallon u svom se popularnom showu “Tonight Show“ dotaknuo teme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, točnije na izgled pojedinih nogometaša.

Pogledaj i ovo Dominik i Helena Livaković Još nema ni mjesec dana Supruga Dominika Livakovića sve je raznježila novim fotografijama njihova sinčića, odmah ćete primijetiti i što je naslijedio od mame!

Između ostalih spomenuo je i trojicu hrvatskih reprezentativaca Dominika Livakovića, Domagoja Vidu i Marija Mandžukića.

Tako mu Livaković izgleda kao da je uhvatio roditelje “dok rade one stvari“, Vida kao da će nekome ponuditi gutljaj svog jogurta, a Mandžukić kao da može svojom kosom očistiti roštilj. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene