Sve u strogoj tajnosti

O njihovoj vezi godinama se samo nagađalo, pisalo se da su se i vjenčali, a sad su ipak prekinuli?

Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Jamie Foxx i Katie Holmes (Foto: Profimedia) Jamie Foxx i Katie Holmes (Foto: Profimedia) Jamie Foxx i Katie Holmes (Foto: Profimedia) +0 Jamie Foxx i Katie Holmes (Foto: Profimedia) Galerija

O vezi Katie Holmesa i Jamieja Foxxa dugo se nagađalo, tek su prošle godine potvrdili da su zajedno, no čini se kako je sada njihovu odnosu ipak došao kraj. Jamie je na zabavi poslije Oscara navodno svima rekao da je opet slobodan.

Iako se o njihovoj vezi dugo nagađalo, Katie Holmes i Jamie Foxx tek su u siječnju prošle godine potvrdili da su zajedno. Nakon toga su i nekoliko puta snimljeni u javnosti, što je mnoge iznenadilo jer su medije godinama izbjegavali.

Pogledaj i ovo Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Nije išlo Zbog njezinog bizarnog obećanja bivšem mužu krili su vezu godinama, a sada su prekinuli zbog prevare?

No čini se da je sada došlo do novog obrata u njihovu odnosu, ali onog lošijeg. Naime, kako pišu strani mediji, Jamie je na zabavi kod Beyonce i Jay Z-ja navodno svima pričao da je slobodan, a i većinu večeri proveo je u društvu 33-godišnje glumice Jessice Szhor.

''Rekao je to onako usputno. Pričao je nešto o oženjenim parovima i samcima te jednostavno dobacio da je on sada samac'', priča izvor.

Činjenica je da Jamie i Katie nisu viđeni zajedno još od kraja prošle godine, no ovo je sve iznenadilo jer su se nedavno pojavile glasine da su se vjenčali.

Prije Jamieja Katie je bila u braku s Tomom Cruiseom, a nakon što su se rastali, navodno joj je prema ugovoru koji je sklopila s holivudskim glumcem bilo zabranjeno biti javno u vezi pet godina od razvoda.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Selma Blair (Foto: Getty Images) Selma Blair (Foto: Profimedia) Selma Blair (Foto: Profimedia) Selma Blair (Foto: Getty Images) +3 Selma Blair (Foto: Getty Images) Celebrity Prvo pojavljivanje slavne glumice u javnosti nakon što joj je dijagnosticirana bolest koju nazivaju i nevidljivom

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) +7 Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Celebrity Jači od svega: Ona je od njega starija 10 godina, a zaručili su se nakon samo 2 mjeseca veze

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Profimedia) Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Profimedia) Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Getty Images) +0 Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Getty Images) Celebrity Njega nismo dugo vidjeli, a onda ga zasjeni 16 godina mlađa partnerica. Vidljivo je zašto!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga (Foto: Getty Images) Irina Shayk, Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Getty) +10 Irina Shayk, Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Getty) Celebrity Ignorirali Irinu? Evo zašto su fanovi sad još sigurniji da ono na pozornici između Gage i Bradleyja nije bila gluma

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene