nešto se i naziralo

Ivana Kovač pokazala goli trbuh, a rezana majica koju je obukla imala je i zanimljiv natpis!

Ivana Kovač Ivana Kovač Ivana Ivanović/Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kovač - 1 Ivana Kovač - 3 Ivana Kovač - 2 Ivana Kovač - 4 Ivana i Mate Mišo Kovač Ivana Kovač - 2 Ivana Kovač - 1 Dalibor Petko, Mario Roth i Ivana Kovač - 3 Ivana Kovač - 1 In Magazin: Ivana Kovač - 6 +15 In Magazin: Ivana Kovač - 5 Galerija

Ivana Kovač nastupila je u Veloj Luci, na ovogodišnjoj veslačkoj regati, gdje je poglede plijenila atraktivnom odjevnom kombinacijom.

Pjevačica i kći legendarnog Mate Miše Kovača, Ivana Kovač održala je koncert u Veloj Luci povodom tamošnje veslačke regate, a za nastup je odabrala upečatljivu modnu kombinaciju.

45-godišnja Ivana zapjevala je u rezanoj majici s natpisom "imam hit" ispod koje se nazirao i grudnjak, a pokazala je i goli trbuh. Zanimljivu kreaciju iskombinirala je s crnim kožnim hlačama, a kosu je podigla u visoki rep.

Ivana je ranije ove godine u emisiji IN magazin pričala o svojim počecima karijere i najvećim lažima koje je pročitala o sebi.

"70 puta sam bila trudna i 70 puta sam im morala objašnjavati - donijet ću vam liječničke nalaze, ljudi, nisam trudna, uporno su me htjeli napraviti trudnom. Jedina laž, i to me jako pogodilo jer sam tek počela pjevati... Pjevala sam u grupi Magazin prvi Splitski festival i izašlo je - Ivana Kovač izderala se na radnika scene. A ja ne mogu biti bolja od kruha, obožavam radnike scene i meni je to bio šok", prisjetila se, a tada je otkrila i svoj nadimak za tatu Mišu.

"Ja njega zovem Tozo, a to je jedna njegova priča iz Rusije o jednom liku, jednom Rusu, koju je on pričao kad sam ja bila mala. I meni je to ostalo i onda ga zovem Tozo", ispričala je tada Ivana.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 +25 Lidija Bačić - 3 Celebrity Lidija Bačić na sebe je stavila najkraću suknju dosad, a zbog prozirne majice nitko je nije mogao prestati gledati!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 4 Luka i Vanja Modrić Luka i Vanja Modrić +15 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 1 Celebrity Luka Modrić vratio se u Lijepu Našu, snimljen je prije ukrcaja na luksuznu jahtu, a uživa s najdražom mu ekipom!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene