Wow!

Pogledajte u kakvom luksuzu Ivana Knoll uživa u Miamiju, pohvalila se stanom s pogledom od milijun dolara!

Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll i Jamie Foxx - 7 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 4 Ivana Knoll - 1 +25 Ivana Knoll i Drake - 1 Galerija

Ivana Knoll na Instagramu je objavila snimke iz svojeg luksuznog stana u Miamiju.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll nakon Svjetskog prvenstva vratila se u Miami, gdje je provela i većinu prošle godine.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll - 8 uživa poslije prekida Knoll se pohvalila prizorima u društvu svjetski slavnih frajera: ''Instagram bi opet mogao pasti!''

Tamo je već stekla i neke slavne prijatelje, pa je tako nedavno bila na privatnom tulumu Leonarda DiCaprija, gdje se družila s reperom Drakeom i glumcem Jamiejem Foxxom, a fotkama se pohvalila i na društvenim mrežama.

Sada je u svojim pričama na Instagramu objavila i snimke svojeg luksuznog stana u Miamiju u kojima se vidi prostrani dnevni boravak s pogledom na ocean i golemim zrcalom ispred kojeg je Ivana izmjenjivala seksi poze dok se spremala na odlazak na košarkašku utakmicu.

Kasnije se na Instagramu javila i sa stadiona, a na fotki se u prvom planu našla njezina bujna pozadina koju je istaknula u crvenim tajicama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Ivana je prije Miamija posjetila i New York, a tijekom šetnje snimili su je i paparazzi jer je nakon Svjetskog prvenstva u Katru, gdje je bodrila Vatrene u seksi navijačkim izdanjima, postala planetarno popularna.

Popularnost joj je naglo porasla i na Instagramu, gdje je prije prvenstva imala oko 500 tisuća pratitelja, a sada ih ima više od tri i pol milijuna.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 3 Rita Ora - 2 Rita Ora - 1 Rita Ora - 4 +28 Rita Ora - 5 Celebrity Prekrila se samo prozirnim, čipkastim materijalom ispod kojeg nije nosila grudnjak, pa se vidjelo baš sve što se moglo!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Simpson - 2 Jessica Simpson Jessica Simpson Jessica Simpson - 4 +24 Jessica Simpson - 5 Nekad i sad Zbog izobličenog lica ni fanovi je više ne prepoznaju, a neki se i boje za njezino zdravlje: "Više ne izgledaš kao ti, malo tužno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene