To je stvarno ona?

Prepoznajete li ovu ženu? Riječ je o dami koja je posebno posljednjih dana u centru pozornosti medija!

Imelda Staunton Imelda Staunton Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Imelda Staunton - 2 Imelda Staunton - 6 Imelda Staunton - 7 Imelda Staunton - 8 Imelda Staunton - 5 Imelda Staunton - 4 Imelda Staunton - 3 Imelda Staunton - 1 Imelda Staunton kao kraljica Elizabeta Imelda Staunton +17 Kruna, The Crown Galerija

Imelda Staunton viđena je u izlasku nakon objave prvih epizoda posljednje sezone serije ''Kruna''. Glumicu na ulici ne biste na prvu prepoznali.

Glumica Imelda Staunton viđena je u javnosti nekoliko dana nakon izlaska prvih epizoda posljednje sezone serije ''Kruna''.

Imelda, koja je u seriji utjelovila kraljicu Elizabetu, prošetala se ulicama Londona u potpuno opuštenom izdanju, a kad ju vide, mnogi ju na prvu uopće ne bi prepoznali.

Nosila je odjevnu kombinaciju maslinasto zelene boje, široke hlače, baloner, smeđe čizme, ruksak i plavu kapicu, a njezin pogled odao je da su je paparazzi malo iznenadili pa im je brzo pobjegla.

67-godišnja Staunton vrlo je uspješna engleska glumica, a iza sebe ima desetke televizijskih, kazališnih i ostalih uloga. Prije ''Krune'' njezina najpoznatija uloga bila je u serijalu ''Harry Potter'' i filmu ''Dadilja McPhee'', a glumila je i u ''Downtown Abbeyju'', ''Veri Drake'' i ostalima.

Imelda Elizabetu glumi od prošle sezone, a da se odlično snašla u ulozi i da doista nalikuje pokojnoj kraljici mnogi su odmah oduševljeno potvrdili.

Inače, "Kruna" je jedna od najboljih dramskih serija u proteklih pet godina, a posljednja sezona pokrenula je lavine komentara obzirom da se radi o princezi Diani i njenoj tragičnoj smrti koja se upisala u povijest.

Prve četiri epizode izašle su prošlog tjedna, a posljednje četiri izlaze 16. prosinca.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Miriam Cikron - 4 Miriam Cikron - 1 Miriam Cikron - 5 Miriam Cikron - 3 +24 Miriam Cikron - 2 Celebrity Tko je samozatajna Zagrepčanka s kojom Matija Cvek čeka dijete? Pojavila se u spotu našeg kultnog benda, a detalje privatnog života spretno čuva!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan - 1 Pierce Brosnan - 2 Pierce Brosnan - 3 Pierce Brosnan - 4 +23 Pierce Brosnan - 2 Celebrity Legendarni James Bond ovako izgleda u osmom desetljeću, i više je nego očito zašto ga žene bez prestanka obožavaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene