Sve je oduševila!

Hrvatica pomela konkurenciju u popularnom showu i plasirala se u finale, njezini nastupi broje milijunske preglede!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katarina Mihaljević svojim je izvedbama u showu "The Voice" zadivila žiri te se plasirala u finale ovog showa.

Hrvatica Katarina Mihaljević (21) oduševila je žiri njemačkog talent showa "The Voice" svojom izvedbom pjesme "Driver's License" pjevačice Olivije Rodrigo početkom studenog ove godine, a ova talentirana djevojka sada je izborila i finale tog showa.

Pogledaj i ovo showbuzz Čarobni glas Ovako se pjeva Adele: Marin iz Hrvatske osvaja Njemačku

Izvela je pjesmu "Run" Leone Lewis, a njezin nastup na YouTubeu je u samo jednom danu pregledalo više od 80.000 ljudi. Njezini prijašnji nastupi broje milijunske preglede, a da je zaista talentirana, svjedoči i činjenica što su je svi iz žirija htjeli u svojem timu.

Katarina je odabrala Saru Connor, za koju je rekla da joj je omiljena njemačka pjevačica.

"Bila sam skroz uzbuđena, nervozna, premda mi se to na pozornici baš i nije vidjelo. Drhtala sam. Ali uspjela sam kontrolirati tremu, a čim počnem pjevati, trema nestaje. Bilo je predivno. Stajati na takvoj pozornici i pjevati bilo je neopisivo. Pogotovo kad tu sjedi i sluša te jedna od najdražih pjevačica", kazala je Katarina za časopis Fenix još u studenom.

Inače, Katarina je rođena u Kupresu i ima hrvatske korijene, a živi u njemačkom gradu Darmstadtu i nastup je posvetila svojoj sestri, koja boluje od Rettova sindroma.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sarah Jessica i Matthew Broderick (Foto: Getty) Nekad i sad Sarah Jessica Parker i njezin sin glumili su skupa u seriji "Seks i grad", znate li u kojoj epizodi se pojavio?

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Profimedia) +0 Julia Roberts (Foto: Profimedia) Celebrity Ma tko bi je prepoznao? Bez šminke i u prevelikoj odjeći zgodnoj ženi koju poznajemo nema niti traga!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene