Trenuci opuštanja

Udala se za 17 godina mlađeg pa se skinula u toples: Fotografi je uhvatili bez gornjeg dijela badića

Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) +0 Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Galerija

Heidi Klum i Tom Kaulitz u veljači ove godine prvi put su izrekli sudbonosno da, ali u tajnosti, a ovaj put pripremili su raskošnu ceremoniju.

Heidi Klum (46) i Tom Kaulitz (29) tijekom proteklog vikenda su na talijanskom otoku Capri drugi put izrekli sudbonosno da. Prvo vjenčanje održali su u tajnosti još 22. veljače, što se tek nedavno doznalo, a sad su napravili pravu feštu, a nisu im smetali ni fotografi.

Pogledaj i ovo Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Ljubav cvjeta Skrivali su se mjesecima, a zatim potajice vjenčali: Slavni par sada će po drugi puta stati pred oltar?

Poslije ceremonije uslijedili su i trenuci opuštanja. Jedna od naslavnijih manekenki devedestih sunčala se u toplesu, uživala u moru, a te su fotografije obišle svijet. 

Heidi i Tom u vezi su bili dvije godine. Prije njega bila je u braku sa stilistom Ricom Pipinom od 1997. do 2002. godine. Vezu s Flaviom Briatoreom započela je 2003., a iste je godine objavila i da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, djevojčicu Leni Heidi je rodila već kada je upoznala glazbenika Seala. Seal i Heidi zaručili su se 2004. godine, a vjenčali su se godinu kasnije u Meksiku.

Zajedno imaju troje djece, devetogodišnju kćer Lu te sinove Henrija (14) i Johana (12).

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Lukšić i Cristel Carissi Lukšić (Foto: Instagram) Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) +0 Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) Celebrity Najbogatiji Hrvat dobio drugo dijete, na svijet stigla djevojčica zanimljivog imena

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene