neviđen potez

Glumica napustila svečanost nakon što je nagradu dobio jedan od navodno najvećih seks predatora

Roman Polanski (Foto: AFP) Roman Polanski (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Roman Polanski (Foto: AFP) Eden Roc Hotel, Roman Polanski (Foto: Profimedia) +0 Roman Polanski i Sharon Tate snimljeni nakon vjenčanja 1968 (Foto: AFP) Galerija

Glumica Adele Haenel napustila je dodjelu filmskih nagrada u Parizu nakon što je Roman Polanski osvojio nagradu za najboljeg redatelja. Slijedilo ju je nekoliko žena.

Roman Polanski (86) u petak je primio francusku nagradu Cesar za najboljeg redatelja za film “An Officer and a Spy“, a to je, kako piše Daily Mail, šokiralo nekoliko žena u publici koje su iz protesta ustale i izašle iz dvorane u Parizu.

Pogledaj i ovo Roman Polanski (Foto: AFP) izbacili ga iz članstva Pobjegao je iz SAD-a zbog optužbi za silovanje i nikada se nije vratio, sada je izgubio tužbu protiv Akademije

Polanski nije bio prisutan na dodjeli jer su aktivistkinje za ženska prava burno reagirale što mu filmska industrija i dalje dodjeljuje priznanja. Naime, Romanje bio nominiran u čak 12 kategorija nakon što ga je još jedna žena optužila za silovanje.

U trenutku kada je na ceremoniji pročitano da Polanski dobio nagradu za najboljeg redatelja prva je izašla glumica Adele Haenel (31), a potom je za njom krenulo još nekoliko žena. Glumica je izlazeći ljutito komentirala Romana. Inače, Hanel je nedavno otkrila kako ju je kada je imala 15 godina silovao jedan francuski redatelj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🗽

A post shared by Adèle Haenel (@adelehaenel) on

“Izdvajanjem Polanskog je pljuvanje u lice svim žrtvama. To znači da silovanje žena nije loše“, rekla je glumica za New York Times. Glumica je inače najpoznatija po filmovima "Portrait of a Lady on Fire", "Love at First Fight" i "The Unknown Girl". 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Celebrity Nives Ivanišević je objavila fotografiju sinčića Olivera i otkrila zanimljiv detalj koji ju je jako nasmijao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene