Ona ne zabušava!

Jedna od naljepših glumica toliko se namučila na treningu da smo ju jedva prepoznali!

Charlize Theron (Foto: Profimedia) Charlize Theron (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Charlize Theron (Foto: Profimedia) Charlize Theron, Sean Penn (Foto: Profimedia) Charlize Theron, Stuart Townsend (Foto: Getty) Charlize Theron, Stuart Townsend (Foto: Getty) Charlize Theron (Foto: Getty) Charlize Theron (Foto: Getty) +0 Charlize Theron (Foto: Getty Images) Galerija

Glumica Charlize Theron svaki slobodni trenutak od majčinstva koristi da se posveti sebi i vježbanju.

43-godišnja holivudska glumica zna koliko je važna tjelovježba.

Pogledaj i ovo Sean Penn - 13 U sedmom je desetljeću Nekadašnjeg holivudskog zavodnika sustigle su godine, a na novim fotografijama teško ga je i prepoznati

Charlize Theron svaki slobodni trenutak koristi za odlazak na vježbanje. Glumica obožava voziti bicikl pa je tako nedavno uhvaćena kako odlazi sa SoulCycle treninga u neprepoznatljivom izdanju.

Charlize Theron (Foto: Getty Images) Charlize Theron (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

U potpuno crnoj kombinaciji tajica i majice te s crnom "Gringos" šiltericom i tamnim naočalama, plavokosa ljepotica bila je u potpunosti crvena u licu, što je samo dokaz kako se itekako potrudila na treningu.

Nakon vježbanja Charlize je požurila kući k svoje dvoje posvojene djece. Naime, nakon prekida desetljeća duge veze s glumcem Stuartom Townsendom, glumica je posvojila sina Jacksa, a tri godine kasnije i djevojčicu Auggie, nakon prekida s legendarnim glumcem Seanom Pennom s kojim je provela dvije godine.

Charlize Theron, Stuart Townsend (Foto: Getty) Charlize Theron, Stuart Townsend (Foto: Getty) Foto: Getty

"Mislim da ne propuštam puno toga jer nemam biološku djecu. Još kao mala molila sam mamu da me vodi u sirotište jer sam htjela brata ili sestru. U Južnoafričkoj Republici ona su na svakom koraku. No oko mene postoje i vrlo bliski ljudi koji iskreno priznaju kako se ne bi mogli jednako brinuti o posvojenom i biološkom djetetu i to je u redu. Posvojenja su oduvijek bila moj prvi izbor, čak i kada sam bila u vezama. Moji su partneri znali za to", jednom je prilikom otkrila Charlize za Elle.

U odgoju djece pomaže joj i majka te sigurno i dadilje, pa glumica uvijek pronađe vremena za sebe. Također, od prekida sa Seanom ne zna se ima li glumica muškarca u svom životu, jer o tome nikada ne priča, a ni paparazzi ju još nisu uhvatili s nekim.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene