uvijek predivna!

Franka potpuno promijenila izgled i iznenadila sve, ne čudi što je uspoređuju s legendarnom seks-bombom

Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 6 PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 6 +0 Franka Batelić Galerija

Franka je na Instagramu pokazala kako izgleda s plavom kosom, a brojni njezini obožavatelji zasuli su je komplimentima.

Naša pjevačica Franka Batelić voli koketirati s drugačijim frizurama i ekstenzijama, a nova fotka na Instagramu iznenadila je njezine vjerne obožavatelje.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

Franka je pozirala s plavom kosom, a mnogi pratitelji poručili su joj da izgleda prekrasno te su je čak usporedili s i poznatim divama. "Koliko si lijepa bože moj", "Apsolutno sijaš i dominiraš", "Podsjećaš na Brigitte Bardot u mladim danima", "Wow!", "Koja ljepota", samo su neki od komentara koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Svakom objavom na Instagramu Franka pobere hrpu komplimenata, a na oduševljenje svojih fanova vrlo je aktivna na društvenim mrežama.

Pjevačica inače svaki slobodni trenutak provodi sa svojim sinčićem Viktorom, s kojim često ide u rodni Rabac. Ona i njezin suprug Vedran Ćorluka imaju prepune kalendare, no uvijek pronađu vrijeme za obitelj. Podsjetimo, Franka se udala za Vedrana Ćorluku u srpnju 2018. nakon šest godina veze i u siječnju 2020. su dobili sina Viktora.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola Vlašić Nikola Vlašić Nikola Vlašić s nagradom za igrača utakmice (Foto: Facebook) Nikola Vlašić (Foto: GOL.hr) +1 Nikola Vlašić (Foto: AFP) Celebrity Naš reprezentativac dobio prvo dijete nekoliko dana prije utakmice sa Španjolskom, sretnu vijest je vješto skrivao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene