''Nisam stigla na pregled''

Atraktivna Ena prva je napustila Farmu, a onda otkrila nešto što je sve iznenadilo: ''Nedavno sam saznala''

Odlazak Ene Čobanov Friedrich - 2 Odlazak Ene Čobanov Friedrich - 2 DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Odlazak Ene Čobanov Friedrich - 2 Ena Čobanov Friedrich Odlazak Ene Čobanov Friedrich - 1 Odlazak Ene Čobanov Friedrich - 3 Ena Friedrich Ena Friedrich Ena Friedrich Ena Friedrich +0 Ena Friedrich Galerija

Ena Friedrich prva je natjecateljica koja je napustila show "Farma More i Maslina".

Ena Friedrich prva je natjecateljica koja je napustila show "Farma More i Maslina" i pozdravila se s ostatkom ekipe, a za to je imala jako poseban razlog.

Pogledaj i ovo Prince Wale Soniyiki - 5 ponosan na sebe Nije tužan što mu je izmakla pobjeda u "Farmi", a s nama je podijelio svoj veliki san: "Ostvarit ću to!"

"Trudna sam. Saznala sam relativno nedavno, nisam stigla otići ni na pregled. Došla sam tu na Farmu i voljela bih ovaj period biti u nekom možda, ne nužno mirnijem, ali barem meni nekom uobičajenom mjestu i aktivnostima", otkrila je Ena pred kamerama.

Ostali natjecatelji su joj poželjeli sve najbolje i ispratili ju s Farme zagrljajima i lijepim riječima.

"Znala sam da neće potrajati ova priča sa mnom, onog dana kada sam saznala da sam trudna. Iskreno, zbog toga mi je teško bilo i psihički i fizički, hormoni mi divljaju. Ali fizički sam stvarno iscrpljena, više nego bih inače bila", priznala je Ena.

Ena nam je nakon izlaska otkrila svoje dojmove koje je stekla u kratkom vremenu boravka na Farmi i jesu li njezina očekivanja uopće bila opravdana.

"Nisam ovako zamišljala Farmu, očekivala sam daleko skromnije imanje i lošije uvjete. Ugodno sam iznenađena", rekla nam je Ena.

U kratko vrijeme sudjelovanja u showu, pokazala je svoju hrabrost i neustrašivost i to u trenutku kada se odvažila i ušla u čamac unatoč činjenici da ne zna plivati.

"Vjerovala sam da se nećemo prevrnuti, a da i jesmo, mislim da bi mi netko od kolega priskočio u pomoć", zaključila je Ena.

Otkrila nam je i s kime se u kratko vrijeme uspjela najviše povezati.

"Prekratko sam bila, ali za sada mogu reći kako su na mene najupečatljiviji dojam ostavili Maja, Juka i Marina", priznala je.

Ipak, postoji li netko tko joj nije nimalo bio sjeo, nije nam otkrila: "Ne, prerano je ipak za takve zaključke".

Ovoj domaćoj ljepotici čiji Instagram vrvi aktraktivnim i seksepilnim fotografijama sudjelovanje u reality showovima nije strano, gledali smo ju i u "Ljepoticama i genijalcima" što je za nju ostalo u lijepom sjećanju  donijelo joj velik broj pratitelja na Instagramu, čak 131 tisuću njih. 

Za ovu atraktivnu Hrvaticu čuli su i u dalekoj Indiji, točnije u Bollywoodu.

"Život me više puta odveo u Bollywood, tako da sam protekle četiri godine često na snimanjima u Indiji. Serija "Door no. 403", u kojoj sam imala prilike glumiti, osvojila je nagradu za najbolju web-seriju na nacionalnoj razini", otkrila nam je Ena u jednom od intervjua. 

Farmu ne propustite večeras na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić Celebrity Franka Batelić objavila fotografiju na kojoj nosi samo grudnjak i gaćice, svi su očarani: "Želimo još ovakvih fotki"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene