''bio je muškarac u svakom smislu''

Ella Dvornik objavila stari video pokojnog oca: ''Nemate pojma koliko mi nedostaje, ovo nije čovjek, on je ljudina''

Dino Dvornik i Ella Dvornik Dino Dvornik i Ella Dvornik Jurica Galoic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Dvornik i Ella Dvornik Dino, Danijela i Ella Dvornik Dino, Danijela i Ella Dvornik - 1 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 4 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 3 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 2 Dino i Danijela Dvornik Dino i Danijela Dvornik Dino i Danijela Dvornik Danijela Dvornik +19 Danijela Dvornik - 1 Galerija

Ella Dvornik u novoj objavi na Instagramu priznala je koliko joj otac Dino Dvornik nedostaje, ali osvrnula se i na odnos njega i njezine majke.

Naša influencerica Ella Dvornik često na svojim društvenim mrežama objavljuje uspomene na preminulog oca, legendarnog pjevača Dina Dvornika.  

Dino je preminuo u rujnu 2008. godine, a njegova kći sada je na Instagramu objavila video iz 1989. godine u kojemu Dino pjeva pjesmu "Lady" u jednom splitskom klubu. U opisu je otvorila dušu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Ja vam ne mogu riječima opisati koliko meni ovaj čovjek nedostaje. On je bio puno više od oca, bio je brat, prijatelj i mentor. Živio je za to što voli i to ga je ubilo. I kad je umro, nisam toliko ni žalila jer znam da je samo živio za to što voli", pisala je Ella.

Nedostaje li vam Dino Dvornik na sceni?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

"Sve njegove mane na stranu, ovo je bio MUŠKARAC u svakom smislu riječi, rijetki se rode takvi. Toliko sam ponosna što mi je otac bio lik koji je vjerovao u sebe, borio se za nas, koji nije pokleknuo trendu i nije se izdao. Vama je on DINO DVORNIK, meni je tata. Uvijek je bio najdjetinjastija i najvažnija figura u našim životima. I što god ljudi pričali o njemu, on se uvijek izborio za nas", dodala je.

Pogledaji ovo Ella Dvornik Celebrity Novu frizuru Elle Dvornik zasjenio je urnebesan komentar o dijelu tijela koji je korigirala: "Kosa je ok, ali..."

33-godišnja influencerica ljubav majke Danijele i oca Dine usporedila je s Romeom i Julijom. 

"Ovo nije ni čovjek, ovo je ljudina i bog. Ispoštovao nas je i na svoje zlo, i držimo ga u srcu zauvijek jer prije pjevača, on je bio čovjek - i to kakav. Neizmjerno će nam nedostajati, prazninu koju je ostavio nitko neće zamijeniti, ali ćemo sve uspoređivati s njim. I da nije bilo moje majke, koja ga je toliko voljela i podržavala - ne bi bilo ničega. Drago mi je što sam potekla od to dvoje jer će me zauvijek podsjećati što su prava ljubav i srodne duše, a one se ne rađaju, nego se stvaraju. Vama Romeo i Julija, meni Dino i Danijela... zauvijek."

Pogledaji ovo Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik objavila pa izbrisala video u kojem izgovara teške stihove, svi se pitaju jesu li nekome upućeni

Podsjetimo, Ella je trenutačno u procesu razvoda od Charlesa Pearcea, s kojim je provela deset godina, od čega četiri u braku, a zajedno su dobili i dvije kćeri, Balie i Lumi.

Također, influencerica je nedavno potaknula glasine kako ima novog partnera nakon što je snimljena u društvu producenta Filipa Gežine na jednom koncertu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sinovi Zorana Milanovića Ante i Marko Ante Jakov Milanović - 1 Ante Jakov Milanović - 2 Ante Jakov Milanović - 3 +26 Marko Milanović - 1 Celebrity Ovo su sinovi Zorana Milanovića, jednog je Hrvatska upoznala nakon skandala s ocjenama, a drugi cijelo vrijeme uspješno prolazi ispod radara

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 3 Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 4 Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 1 Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 12 +12 Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 11 Celebrity Naš mlađahni nogometaš već je godinama u sretnoj vezi s kćerkom bivšeg reprezentativca, o vjenčanju još ne razmišljaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene