Sretni su zajedno

Naš mlađahni nogometaš već je godinama u sretnoj vezi s kćerkom bivšeg reprezentativca, o vjenčanju još ne razmišljaju!

Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 2 Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 2 Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 3 Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 4 Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 1 Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 12 Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 11 Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 10 Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 9 Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 8 Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 7 Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 6 +6 Luka Ivanušec i Tia Vugrinec - 5 Galerija

Nogometaš Luka Ivanušec čestitao je svojoj djevojci Tiji Vugrinec rođendan, zajedno su već nekoliko godina.

Hrvatski nogometaš Luka Ivanušec već je nekoliko godina u vezi s Tijom Vugrinec, kćerkom nekadašnjeg nogometnog reprezentativca, a danas kolekcionara hrvatskih umjetnina Davora Vugrineca.

24-godišnji Luka ovog je puta Tiji na društvenim mrežama čestitao rođendan i povodom toga objavio zajedničku fotografiju.

''Sretan rođendan moja ljubavi'', kratko je napisao uz njihovu fotografiju iz lifta.

Ivanušec i Vugrinec upoznali su se u rodnom Varaždinu, a kako su hrvatski mediji ranije pisali, prvi su se put u javnosti zajedno pokazali na božićnom domjenku Dinama 2019. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Ivanušec (@lukaivanusec)

Sudeći po objavama na Ivanuščevu Instagramu, u slobodno vrijeme vole putovati, ali o svojoj vezi ne otkrivaju previše.

''Tia i ja poznajemo se iz djetinjstva. Dolazimo iz istoga grada, a prije četiri godine baš smo se upoznali. Odmah mi se svidjela zbog pameti i ljepote, a danas mi je uz obitelj najveća podrška u ovom što radim'', rekao je jednom za Story.

Osim prodornim plavim očima, Tia, koja je završila studij na privatnom fakultetu, osvojila je Luku i ambicijama jer je bliski prijatelji opisuju kao vrijednu, ambicioznu i veselu djevojku.

Na pitanje razgovaraju li o svadbi, rekao je:

''Ne opterećujemo se vjenčanjem, lijepo nam je zajedno.''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 1 Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 3 Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 2 Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 4 +19 Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik - 5 inMagazin Peco i Silvia prekinuli šutnju i samo za In Magazin ispričali cijelu istinu: ''Ljudi se igraju životima, a zapravo ne znaju što time rade''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Haris i Melina Džinović Haris i Melina Džinović - 2 In Magazin: Haris Džinović - 1 Haris i Melina Džinović - 1 +18 Haris i Melina Džinović Celebrity Razvod braka Harisa Džinovića i supruge dobio epilog, lijepa Melina već ima novu ljubav?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene