Obline u prvom planu

Bivša djevojka jednog od najpoželjnijih muškarca prošetala se u seksi badiću, nema tko se nije okrenuo za njom

Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, Brian Perri (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, Brian Perri (Foto: Profimedia) Elisabetta Canalis (Foto: Instagram) +0 Elisabetta Canalis (Foto: Instagram) Galerija

Elisabetta Canalis prošetala se u dekoltiranom kupaćem kostimu i privlačila je sve poglede.

Talijanska glumica koja već neko vrijeme živi u Americi Elisabetta Canalis i koja je poznata kao jedna od bivših djevojaka Georgea Clooneyja i u 41. godini bira izazovne odjevne kombinacije koje ističu njezinu top-formu.

Pogledaj i ovo Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Talijanska ljepotica Proslavila ju je veza s jednim od najpoželjnijih glumaca na svijetu, a sad je u sretnom braku s kirurgom

Bio je to slučaj i kada se otputila na plažu sa svojom kćerkicom, u kupaćem kostimu s dubokim dekolteom koji je u prvi plan stavio njezine bujne obline. Elisabetta je pokazala i da se brine o svojoj i tuđoj sigurnosti, pa je na lice zbog opreza stavila i zaštitnu masku, no paparazzi su ju unatoč tome uspjeli prepoznati.

Ove ljepotice talijanskih korijena mnogi se sjećaju zbog veze sa slavnijim kolegom, šarmantnim glumcem Georgeom Clooneyjem, za kojeg je jednom prilikom za Entertainment Tonight izjavila kako djeluje na nju bolje od bilo koje plastične operacije jer se uz njega osjeća puno mlađe. Zajedno su proveli dvije godine, a prekinuli su u lipnju 2011. godine, samo mjesec dana nakon njegova 50. rođendana.

"Jako je teško i nadam se da svi možete poštovati našu privatnost", izjavio je tada George.

U rujnu 2014. godine Elisabetta se udala za kirurga Briana Perrija na rodnoj Sardiniji, i to samo dva tjedna prije nego što se George vjenčao s današnjom suprugom Amal Clooney. Godinu dana kasnije rodila je kćer Skyler, a zajedničke trenutke s njom danas rado dijeli na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elisabetta Canalis (@littlecrumb_) on

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Richards i Jerry Seinfeld (Foto: Getty Images) Michael Richards, Julia Louis-Dreyfus i Jerry Seinfeld (Foto: Getty Images) Michael Richards (Foto: Getty Images) Michael Richards (Foto: Youtube Screenshot) +3 Michael Richards (Foto: Youtube Screenshot) Celebrity Svi ga znaju kao šašavog Kramera iz ''Seinfelda'', sad se nakon dugo vremena pojavio u javnosti, ali ga baš nitko nije prepoznao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene