oklijevala je

Nikad ljepša Domenica očarala izgledom na novoj fotki pa pokazala i jednu koje se srami: "To ne želite vidjeti"

In Magazin: Domenica Žuvela - 6 In Magazin: Domenica Žuvela - 6 In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Domenica Žuvela - 6 Domenica Žuvela Domenica - 3 +0 Domenica - 2 Galerija

Domenica Žuvela na Instagramu je objavila fotografiju sa seta showa "Ples sa zvijezdama" na kojoj pozira sređena i našminkana, pa je pokazala kako izgleda na vozačkoj dozvoli.

Pjevačica Domenica Žuvela jedna je od natjecatelja nove sezone showa "Ples sa zvijezdama" koji se vraća na Novu TV.

Pogledaj i ovo Hana Huljić pozirala u poznatom društvu Hana Huljić pojavila se u javnosti nakon dugo vremena, pridružio joj se i dio obitelji, a evo tko je nedostajao!

Na Instagramu je sada objavila fotografiju sa snimanja na kojoj pozira našminkana i odjevena u plesni kostim, a izgledom je očarala obožavatelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli D O M E N I C A (@dome.nica)

"Kakve oči", "Maco", "Bomba", "Wow", nizali su se komplimenti ispod fotke.

"Zašto mi recimo ovakva slika nije na osobnoj ili vozačkoj koju sam, usput, slikala odmah poslije trčanja na Marjanu - eee to (ne) želite vidjeti", napisala je Domenica u opisu, a onda je ipak odlučila pokazati i fotografiju s vozačke dozvole.

"Postoji legenda da stvarno postoji osoba koja voli svoju sliku na osobnoj ili vozačkoj??? Ja NE", poručila je uz video koji je objavila na svojem Tik Toku.

@dome.nica.official Ma neeeee 😭🚑🔥 ..postoji legenda da stvarno postoji osoba koja voli svoju sliku na osobnoj ili vozackoj??? Ja NE. #whatigot #fy #fyp #foryoupage ♬ dźwięk oryginalny - Camilla Hansen Carma

Domenica se zadnjih dana našla u centru pozornosti jer je bila kuma pjevačici Hani Huljić na njezinu vjenčanju s Petrom Grašom. Za tu je prigodu zablistala u plavom kombinezonu, a na svadbi nije mogla obuzdati emocije zbog najvažnijeg dana u životu svoje prijateljice.

Inače, uz Domenicu se u showu "Ples sa zvijezdama" ove godine natječu i Bojana Gregorić, Lucija Lugomer, Jelena Perić, Vlatka Pokos, Albina Grčić, Ivana Čuljak, Asim Ugljen, Pedro Soltz, Filip Vidović, Sandi Pego, Marko Petrić te Matija Lovrec.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme - 1 Valentina Walme - 2 Valentina Walme - 3 Valentina Walme - 4 +0 Valentina Walme - 5 Celebrity Naša najseksi plesačica otkrila čime ju je osvojio šarmantni glumac: "Šalili smo se na račun toga nekoliko mjeseci"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene