In memoriam

2020. godinu pamtit ćemo po odlascima velikih imena iz domaćeg i stranog javnog života, svih smo ih se prisjetili

In memoriam 2020. In memoriam 2020. Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kobe Bryant (Foto: Getty) In memoriam 2020. Kirk Douglas (Foto: AFP) Vera Zima - 1 +0 In memoriam 2020. Galerija

Ove su nas godine napustili veliki ljudi iz Hrvatske i svijeta koji su u mnogočemu utjecali na naše živote, a u nasljeđe nam ostavili svoja velika djela i zasluge.

2020. godinu pamtit ćemo po mnogim neočekivanim situacijama i trenucima, pandemiji koja je uspjela gotovo paralizirati cijeli svijet, potresima koji su bili razorni za našu zemlju. Kao da to nije bilo dovoljno, zauvijek su nas napustile brojne hrvatske i svjetske javne osobe.

Pogledaj i ovo Rajko i Snježana Dujmić bori se s tugom Emotivna ispovijest udovice Rajka Dujmića: ''Ne znam živjeti bez Rajka, baš sam imala tešku krizu, raspala sam se''

 

Početkom godine šokirala nas je smrt legendarnog košarkaša Kobea Brynta koji je život izgubio u tragičnoj helikopterskoj nesreći, nakon njega napustio nas je glumac koji je obilježio zlatno doba Hollywooda Kirk Douglas, a rastužio nas je i odlazak domaće glumice Zdenke Heršak.

Otišli su i veliki glazbenik Rajko Dujmić, političar Slaven Letica, nogometaš Slaven Zambata, glumica Vera Zima i njezin legendarni kolega Mustafa Nadarević čije će uloge ostati vječne.

2020. godina uzela nam je i glumce Seana Conneryja i Špiru Guberinu, glazbenika Krunoslava Kiću Slabinca, nogometaša Krasnodara Roru, političara Zdravka Tomca, nogometnog trenera Otta Barića, uvijek nasmijanog književnika Mladena Kušca i jednog od najboljih nogometaša svih vremena Diega Maradonu.

Među posljednjima ove su nas godine napustili i glumac Pero Kvrgić i sportska novinarka Milka Babović.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Pavlović Tomislav Pavlović Tomislav Pavlović i Princ Wale Soniyiki Dora Adanić, Tomislav Pavlović i Princ Wale Soniyiki +9 Tomislav Pavlović Celebrity Pobjednik "Farme" otkrio nam je što će učiniti s osvojenih pola milijuna kuna, a doznali smo i još jednu sretnu vijest!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene