svaki tjedan nova djevojka

Prije par dana bio je s poznatom manekenkom, a sad je već uhvaćen u društvu nove ljepotice?

Diddy (Foto: Profimedia) Diddy (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Diddy (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez i Diddy (Foto: AFP) +0 Jennifer Lopez i Diddy (Foto: AFP) Galerija

Diddy obožava lijepe žene, a fotografi su ga ovoga tjedna uhvatili u društvu nepoznate brinete. O svom privatnom životu Diddy rijetko priča u javnosti.

Reper Sean Combs, poznat i kao Diddy, nikada nije krio da je najveći fan pripadnica ljepšega spola, a često mijenja svoje djevojke. Nakon što su ga u listopadu uhvatili u društvu manekenke Tine Louise, Diddy je protekloga vikenda uživao u društvu nepoznate ljepotice u Miamiju.

Diddy je bio sjajno raspoložen, a njegova prijateljica je uživala uz bazen u minijaturnom badiću koji je više otkrivao nego skrivao. Par je veselo čavrljao dok su ih fotografi snimali izdaleka, no to nije smetali ni reperu, a ni brineti koja je bila s njim.

Glazbeni mogul inače će ovoga tjedna proslaviti 51. rođendan, a Diddy je otac šestero djece koju je dobio s nekoliko djevojaka. Prvo biološko dijete, Justina, dobio je 1993. godine s dizajnericom Misom Hylton-Brim. Nakon što je prekinuo vezu s njom, dugo se viđao s Kimberly Porter, no par je i često prekidao. Posvojio je njezina sina Quincyja kojeg je Porter dobila u prijašnjoj vezi, a zajedno su dobili sina Christiana te blizanke. Reper i Kimberly vezu su okončali 2007., a ona je prije dvije godine preminula od posljedica upale pluća.

Pet mjeseci prije nego što je dobio blizanke, Sarah Chapman je rodila njegovu kći Chance. Nju je priznao tek 2007. godine. Diddy je bio i u vezi s Jennifer Lopez, a repera su tijekom godina povezivali s brojnim ljepoticama, no nikada o tome nije htio javno pričati.

Sean Combs dosad je bio poznat i po imenima Puff Daddy, P. Diddy i Puffy, a bogatstvo je zaradio zahvaljujući potezima u diskografskoj industriji. Vlasnik je diskografske kuće koja je stvorila nekoliko zvijezda, a i sam je jedno vrijeme na sceni bio kao izvođač.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Celebrity Bizarno ponašanje Melanije i Donalda u javnosti teško je objasniti, ali kada se kamere ugase sve je drugačije?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene