ovo mu je četvrti put

Damir Kedžo otkrio je hoće li se opet prijaviti na Doru: ''Ako ne pobijedim ove godine..."

Damir Kedžo, Dora 2024 Damir Kedžo, Dora 2024 Marko Prpić/Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Kedžo - 2 Damir Kedžo - 1 Damir Kedžo na Dori Damir Kedžo na Dori Poznati na špici: Damir Kedžo Poznati na špici: Damir Kedžo Poznati na špici: Damir Kedžo Damir Kedžo, želim život - 1 Izvođači na Dori 2024. - 8 Izvođači na Dori 2024. - 9 +15 Izvođači na Dori 2024. - 7 Galerija

Damir Kedžo nasmijao je novinare na press konferenciji nakon prolaska u finale Dore, odgovorio je hoće li se opet prijaviti.

Nakon što je prošao u finale Dore, Damir Kedžo je s ostalim natjecateljima odgovarao na pitanja novinara na press konferenciji.

Pogledaji ovo Finalisti Dore 2024. - 6 Celebrity Ovo su svi finalisti ovogodišnje Dore, tko je vaš favorit za pobjedu i odlazak na Eurosong?

Prvo pitanje uputio mu je jedan korisnik društvenih mreža, a ono je sve nasmijalo.

Pjevača su pitali hoće li se i iduće godine prijaviti na natjecanje ako sada ne pobijedi.

"Drago mi je što je večeras u polufinalu bilo toliko divnih i toliko različitih glazbenika. Hoću li se i opet prijaviti na Doru 2025. ako ovaj put ne pobijedim? Zašto ne? Mahmood se u Italiji pet puta natjecao na Sanremu. Dakle, ako ne pobijedim ove godine, evo mene i dogodine", odgovorio je Kedžo te nasmijao sve u publici.

Na ovogodišnjoj Dori predstavio se s pjesmom ''Voljena ženo''.

Kako vam se svidio Kedžin nastup na ovogodišnjoj Dori?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

A podsjetimo, prije toga Kedžo je i ranije sudjelovao na Dori - 2005. s grupom Saša, Tin i Kedžo s pjesmom ''Zašto'', 2020. s pjesmom ''Divlji vjetre'' te 2023. s pjesmom ''Angels and Demons''.

Eurosong mu je neostvarena želja jer je 2020. pobijedio na Dori, ali na Euroviziju nikad nije išao zbog pandemije koja je tad zavladala svijetom.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Izvođači na Dori 2024. - 3 Baby Lasagna - 1 Finalisti Dore 2024. - 10 +24 Finalisti Dore 2024. - 7 Celebrity Evo što je zadesilo Baby Lasagnu uoči nastupa na Dori, priznao je da je nervoza odradila svoje!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Martin Kosovec - 2 Martin Kosovec Martin Kosovec Martin Kosovec - 3 +7 Martin Kosovec - 2 Celebrity Mladi Martin Kosovec spojio je nespojivo u svojoj prvoj pjesmi koju je premijerno izveo na Dori, ovo je bilo neočekivano!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene