Privukla poglede

Skandalozna starleta koja se sa 16 godina udala za glumca od 50 plijenila pažnju prolaznika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Courtney Stodden je svojim izdanjem uspjela privući svu pažnju prolaznika na ulici.

Nakon razvoda s kontroverznim glumcem Dougom Hutchinsonom koji je od nje stariji 34 godine, starleta Courtney Stodden osjeća se samopouzdanije nego ikad, a to je pokazala i prilikom jednog od posljednjih izlazaka u javnost usred epidemije koronavirusom.

Pogledaj i ovo showbuzz Mama je - podržava! I ona ima snimku seksa: 'Mnogi se snimaju u privatnim trenucima!'

Naime, 25-godišnja plavuša pojavila se u dekoltiranoj haljini cvjetnog uzorka i sa zaštitnom maskom na licu, a rukama je ni više ni manje imala ružičaste gumene rukavice za čišćenje. Takvo je izdanje privuklo poglede znatiželjnih prolaznika koji nisu mogli skinuti pogled s nje no to ju nije previše omelo da prošeta visoko uzdignute glave, kao da uopće nikoga ne primjećuje.

Courtney je povodom ovogodišnjeg Dana žena na profilu na Instagramu objavila u potpunosti razgolićenu fotografiju na kojoj je pozirala s imenima slavnih žena na svom tijelu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on

Inače, Courtney i Doug Hutchison nedavno su se rastali nakon devet godina braka, a ona je najavila knjigu u kojoj će reći sve o njihovoj vezi. Vjenčali su se 2011. godine kada je njoj bilo tek 16 godina, a on je bio navršio 50. Par se mirio i svađao nekoliko puta tijekom svog turbulentnog braka, a Stodden je otkrila i kako je 2016. godine imala spontani pobačaj.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Islamović (Facebook) Alen Islamović među lješnjacima (Foto: Dnevnik.hr) +0 Alen Islamović, Željko Bebek, Tifa (FOTO: Damir Spehar/PIXSELL) Celebrity Rakitić se pohvalio zadivljujućim akrobacijama s atraktivnom suprugom, pogledajte kako se oni bore protiv virusa!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene