A tek prorez na nozi...

Iz bujnog dekoltea fatalne plavuše kipjelo je na sve strane, tanke bretele nisu joj bile od previše pomoći!

Christine McGuinness - 3 Christine McGuinness - 3 Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Christine McGuinness - 4 Christine McGuinness - 6 Christine McGuinness - 1 Christine McGuinness - 2 Christine McGuinness - 5 Christine McGuinness - 8 Christine McGuinness - 23 Christine McGuinness - 24 Christine McGuinness - 22 Christine McGuinness - 18 +23 Christine McGuinness - 17 Galerija

Engleska reality zvijezda Christine McGuinness na crveni tepih stigla je u haljini s dubokim dekolteom, a tanke naramenice jedva su zadržale njene bujne grudi.

Engleska reality zvijezda Christine McGuinness pozirala je za fotografe na crvenom tepihu Manchester Awards događanja, a fatalna plavuša za ovo se događanje itekako sredila.

35-godišnja Christine odjenula je svilenu haljinu bijele boje koja je imala visoki prorez na nozi, ali prvo što je svima upalo u oči bio je njen duboki dekolte. Tanke naramenice jedva su zadržavale njene bujne grudi dok je ona zadovoljno pozirala, a ovoj Britanki hvaljenje bujnim atributima nije strano.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christine McGuinness (@mrscmcguinness)

Inače, Christine se nedavno razvela od supruga, televizijskog voditelja Paddyja, a do razvoda je došlo nakon 11 godina braka, što je Christine teško palo. Njih su dvoje ostali živjeti zajedno u istoj kući i nakon razvoda, a zajedno odgajaju troje djece - blizance Penelope i Lea i Felicity kojima je, baš kao i njihovoj majci, dijagnosticiran autizam.

S bivšim suprugom Paddyjem sudjelovala je u dokumentarnom filmu o autizmu, a o toj su temi bili pokrenuli i zajednički podcast.

Inače, Christine se proslavila u realityju ''The Real Housewives of Cheshire'' od 2018. do 2020. godine.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Katanić - 1 Tina Katanić - 1 Tina Katanić - 5 Tina Katanić - 3 +26 Tina Katanić - 2 Celebrity Tina Katanić odlazi iz Hrvatske, mir i sreću godinama nakon skandala potražit će daleko od nas i to s nekim posebnim!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sylvester i Sage Stallone - 2 Sylvester i Sage Stallone - 1 Sylvester i Sage Stallone - 4 Sylvester i Sage Stallone - 5 +25 Sylvester i Sage Stallone - 6 Celebrity Sylvester Stallone otvorio dušu o tragediji koja mu je zadesila obitelj, sina kojeg je izgubio svi dobro pamte iz hit-filma!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene