pridržavala se cijelo vrijeme

Raskošan dekolte stvarao joj je probleme dok je napuštala automobil, a riskantne trenutke uspješno su zabilježili paparazzi

Christine McGuinness Christine McGuinness Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Christine McGuinness - 8 Christine McGuinness - 22 Christine McGuinness - 24 Christine McGuinness - 10 Christine McGuinness - 11 Christine McGuinness - 13 Christine McGuinness - 9 Christine McGuinness - 23 Christine McGuinness - 17 Christine McGuinness - 16 +20 Christine McGuinness - 15 Galerija

Engleska reality zvijezda Christine McGuinness privlačila je sve poglede u uskoj crvenoj haljini, a dok se sagnula, umalo je pokazala više no što je mislila.

Engleski model, TV-zvijezda i bivša kraljica ljepote Christine McGuinness privukla je pozornost svojim riskantnim outfitom.

Christine se pojavila na dodjeli nagrada Ponos Britanije, a za tu je prigodu odjenula crvenu dugu pripijenu haljinu bez naramenica koja je istaknula njezin bujni dekolte.

35-godišnja zvijezda stigla je u automobilu sa svojom prijateljicom Helen Flanagan, koja je također pokazala impresivne obline u crnoj haljini dubokog dekoltea, a prilikom izlaska iz automobila McGuinness je bujno poprsje pridržavala rukama da ne pokaže previše.

Međutim, to cijelu kombinaciju nije učinilo nimalo razuzdanom već je ova uska haljina 35-godišnjoj Christine predivno pristajala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christine McGuinness (@mrscmcguinness)

Inače, Christine se nedavno razvela od supruga, televizijskog voditelja Paddyja, a do razvoda je došlo nakon 11 godina braka, što je Christine teško palo. Njih su dvoje ostali živjeti zajedno u istoj kući i nakon razvoda, a zajedno odgajaju troje djece - blizance Penelope i Lea i Felicity kojima je, baš kao i njihovoj majci, dijagnosticiran autizam.

S bivšim suprugom Paddyjem sudjelovala je u dokumentarnom filmu o autizmu, a o toj su temi bili pokrenuli i zajednički podcast.

Inače, Christine se proslavila u realityju ''The Real Housewives of Cheshire'' od 2018. do 2020. godine.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 +27 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Celebrity Franka Batelić pohvalila se novim imidžem, poželjela je promjenu pa to i dobila, pogledajte kako sada izgleda!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja na Instagramu Iris i Marko Livaja Marko Livaja - 4 Marko Livaja - 3 +27 Marko Livaja - 2 Celebrity Supruga Marka Livaje oglasila se nakon njegovog oproštaja od reprezentacije, sve zanima što je ovom porukom htjela reći

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene