mamac za poglede

Bujnu ljepoticu nakon povratka iz Hrvatske snašao je težak period, no široki osmijeh joj i dalje ne silazi za lica!

Christine McGuinness Christine McGuinness Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Christine McGuinness Christine McGuinness Christine McGuinness - 1 Christine McGuinness - 2 Christine McGuinness - 3 Christine McGuinness - 4 Christine McGuinness - 5 Christine McGuinness - 6 Christine McGuinness - 7 Christine McGuinness - 8 +18 Christine McGuinness - 9 Galerija

Christine McGuinness ovo je ljeto posjetila Hrvatsku, a nakon povratka u London objavila je da se razvodi od supruga Paddyja McGuinnessa s kojim ima troje djece.

Britanska voditeljica i bivša misica Christine McGuinness (34) snimljena je tijekom šetnje Londonom u uskoj ružičastoj haljini koja je savršeno istaknula njezine bujne atribute.

Pogledaj i ovo Christine McGuinness (Foto: Profimedia) Provokativno izdanje Zanosna plavuša seksi tijelo istaknula u prozirnoj haljini golih leđa koja je otkrila minijaturno donje rublje

Od paparazza se nije skrivala te je čak nabacila i široki osmijeh kada ih je vidjela, a zbog nedavnih vijesti, pažnju je privlačio i njezin vjenčani prsten koji je s lijeve ruke prebacila na desnu.

Naime, Christine je objavila da se razvodi od supruga Paddyja McGuinnessa, poznatog britanskog komičara i glumca s kojim je u braku bila 11 godina i zajedno imaju troje djece.

Do razvoda je navodno došlo jer je Christine pronašla poruke koje je Paddy preko Instagrama izmjenjivao s voditeljicom na BBC-ju, piše Daily Mail.

Inače, Christine je ovo ljeto posjetila Hrvatsku, koju je odabrala kao destinaciju za svoj prvi odmor nakon tri godine. S obzirom na to da je u svojoj zemlji jako popularna, o njezinu ljetovanju u Lijepoj Našoj raspisali su se i britanski mediji, a njezine fotke iz Hrvatske na Instagramu su lajkali deseci tisuća ljudi. Njezin uskoro bivši suprug nije došao s njom te je ostao doma čuvati djecu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Christine McGuinness (@mrscmcguinness)

U oskudnim badićima iz Lijepe Naše se pohvalila i ženstvenom figurom, a danas je teško povjerovati je da se ova, po mnogima vlasnica jednog od najsavršenijih tijela, u prošlosti borila s anoreksijom.

Sve se promijenilo kada je rodila blizance Lea i Penelope nakon čega je promijenila način prehrane i počela vježbati, tome je ostala vjerna i nakon rođenja treće kćeri Felicity.

McGuinness je krajem prošle godine otkrila i da joj je dijagnosticiran autizam, koji imaju i njezino troje djece, a o svemu je detaljnije progovorila u svojoj knjizi "Christine McGuinness: A Beautiful Nightmare".

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan i Maja Bjelogrlić - 2 Dragan i Maja Bjelogrlić - 3 Lepa Brena, Maja i Dragan Bjelogrlić, Boba Živojinović Dragan i Maja Bjelogrlić - 1 +2 Dragan i Maja Bjelogrlić Celebrity Pogledajte kako izgleda žena Dragana Bjelogrlića, rijetko se pojavljuje, a zovu je srpskom Monicom Bellucci!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner - 7 Ana Rucner - 8 Ana Rucner i Danijel Majcen - 3 +19 Ana Rucner i klapa Sv. Mihovil - 2 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotku sa sinom Darianom koji s godinama sve više nalikuje na oca Vladu Kalembera

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene