"Što nije u redu s ljudima?"

Glumica pokazala kakve komentare dobiva dok prolazi kroz teško razdoblje: "Ne izgledaš tako zbog bolesti, nego zbog plastičnih operacija"

Christina Applegate Christina Applegate Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Applegate - 1 Christina Applegate - 2 Christina Applegate Christina Applegate Christina Applegate Christina Applegate Christina Applegate i David Faustino Christina Applegate, David Faustino i Katey Sagal Christina Applegate i Katey Sagal Christina Applegate i Katey Sagal +17 Christina Applegate i Katey Sagal Galerija

Christina Applegate odgovorila je na ružan komentar na račun svojeg izgleda nakon što je pokazala posljedice multiple skleroze.

Glumica Christina Applegate (51) privukla je veliku pažnju javnosti na dodjelu nagrada Critics' Choice Awards, na koju je došla sa štapom za pomoć u hodanju.

Pogledaj i ovo Christina Applegate život je ne mazi Holivudska slatkica u rijetkom izlasku pokazala kako se nosi sa strašnom dijagnozom, iza nje je već jedna teška bitka koju je dobila!

Glumica je u kolovozu 2021. godine otkrila da boluje od multiple skleroze, a ovo je bila prva dodjela nagrada na kojoj se pojavila nakon teške dijagnoze.

Za tu je prigodu obukla crno od glave do pete i outfit upotpunila upečatljivim nakitom, a pratnju joj je pravila njezina 11-godišnja kći Sadie Grace.

Christina je dolaskom na događaj izazvala oduševljenje svojih brojnih obožavatelja, koji su joj uputili podršku i brojne komplimente na račun izgleda, no naišla je i na neke kritike.

Glumica je na svojem profilu na Twitteru objavila jedan ružni komentar na koji je naletjela ispod članka o njoj koji je objavio časopis People.

"Ne izgledaš tako zbog multiple skleroze, nego zbog plastičnih operacija. I imaš lošeg plastičnog kirurga", poručila joj je hejterica.

"Rekla sam joj da to nije lijepo od nje. Što nije u redu s ljudima? Usput, nasmijala sam se na ovo", komentirala je Applegate te je i sada dobila veliku podršku svojih fanova.

Podsjetimo, glumica je o svojoj teškoj dijagnozi progovorila na društvenim mrežama.

"Da, napunila sam 50. I imam multiplu sklerozu. Bolest je zaista teška. Svima vam šaljem puno ljubavi na današnji dan. Mnogi pate danas i mislim na sve vas. Nadam se da ćemo smoći snage uzdignuti glave. Moja je danas na jastuku, ali borim se", napisala je na Twitteru.

Bolest joj je dijagnosticirana dok je snimala posljednju sezonu serije "Ubojite prijateljice", zbog čega je uzela petomjesečnu pauzu kako bi mogla započeti liječenje, a nedavno je progovorila o poteškoćama s kojima se zbog toga suočila.

"Imala sam obvezu. Šefovi su htjeli da stanemo, ali rekla sam da moramo sve dovršiti, ali pod mojim uvjetima", ispričala je u intervjuu za The New York Times i dodala kako joj je pauza dobro došla.

"Morala sam procesuirati svoj gubitak života, gubitak tog dijela sebe, tako da mi je trebalo to vrijeme", priznala je, a najavila je da će vrlo vjerojatno uzeti pauzu od glume.

U studenom prošle godine Christina je dobila zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu, gdje se pojavila prvi put u javnosti nakon što joj je dijagnosticirana multipla skleroza.

"Ovo je prvi put da će me netko vidjeti onakvu kakva jesam. Udebljala sam se 18 kilograma i ne mogu hodati bez štapa. Želim da ljudi znaju da sam vrlo svjesna svega toga", napisala je na Twitteru prije događaja.

Iza glumice je i borba s karcinomom dojke, koju je dobila.

Inače, Christina je od 2013. godine u braku s glazbenikom Martynom LeNobleom, s kojim ima kćer. Prije njega bila je pet godina u braku s glumcem Jonathanom Schaechom.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović, 2005. godina Sanja Vejnović 2007. godine Sanja Vejnović i Marijana Mikulić 2007. godine Sanja Vejnović 2005. godine +21 Sanja Vejnović 2013. godine Nekad i sad Našoj glumici je 61 godina, uvrštena je među najljepše na svijetu, a jedna očita činjenica mogla bi vas iznenaditi kad vidite njezine fotke iz 2005.!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i majka Ana Severina Severina - 6 Severina - 1 +25 Severina i sin Aleksandar Celebrity Severina pozirala u najdražem joj društvu pa raznježila obožavatelje: "Čuvaj, grli, ljubi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene