Konačno!

Omiljena turska glumica javila se prvi put nakon što su svi mislili da je nestala u potresu, pojasnila što joj se zapravo dogodilo

Melis Sezen i Cansu Dere Melis Sezen i Cansu Dere Cansu Dere/Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Cansu Dere - 2 Cansu Dere - 1 Cansu Dere - 8 Cansu Dere - 10 Cansu Dere - 9 Cansu Dere - 7 Cansu Dere - 6 Cansu Dere - 5 Cansu Dere - 4 Cansu Dere - 3 +1 Cansu Dere Galerija

Cansu Dere oglasila se prvi put nakon potresa u Turskoj i nakon glasina da je u njima nestala i izgubila život.

Slavna turska glumica i miljenica i hrvatske publike Cansu Dere oglasila se po prvi put nakon što su kružile priče da je nestala u razornim potresima koji su prije više od mjesec dana pogodili njezinu zemlju.

Pogledaj i ovo showbuzz Kamere ju obožavaju! Lijepa glumica i zvijezda ''Nevjere'' objavila niz fotografija pa sve oduševila svojom prirodnom ljepotom!

Nakon glasina o njezinu nastanka pojavila se snimka u kojoj je viđena kako pomaže unesrećenima, no i dalje su njezini obožavatelji bili za nju zabrinuti jer se nije oglašavala u javnosti. 42-godišnja tek je sada odlučila progovoriti za turski CNN i otkriti što joj se zapravo dogodilo i zašto nije bila aktivna toliko dugo na društvenim mrežama.

"Nisam imala namjeru bilo koga zabrinuti. Nisam netko tko mnogo koristi društvene mreže. Instagram mi služi kao album u kojem dijelim svoje sretne trenutke", izjavila je Cansu i dodala kako je pravi razlog njezina izbivanja bila ozljeda.

Naime, slomila je petu i oporavljala se kod kuće, pa se zato nije nigdje ni pojavljivala.

Glumica se na Instagramu, na kojem ju prati 2,7 milijuna ljudi, nije oglasila od 5. siječnja, što je sve i mnogi su pokušavali saznati gdje je i je li dobro. S obzirom na to da se njezina kuća nalazila u najteže stradalom području, društvenim se mrežama proširila vijest da je poginula jer se toliko dugo nije oglasila.

Cansu je pozornost javnosti oduvijek plijenila svojom ljepotom, studirala je arheologiju, no od toga je odustala, a osvojila je i laskavu titulu Miss Turske na izboru 2000. godine. Ipak, na svjetski izbor nije uspjela otići jer je tamošnja vlada zabranila odlazak zato što se održavao u grčkom dijelu Cipra, ali uspjela je ostvariti uspješnu manekensku karijeru.

Što se ljubavnog života tiče, šuška se da je lijepa glumica danas u vezi s osam godina mlađim kolegom Metinom Akdulgerom, no niti jedno od njih to nikada nije potvrdilo u javnosti.

Cansu trenutačno na Instagramu prati 2,6 milijuna ljudi i ona slovi kao jedna od najutjecajnijih osoba u Turskoj, a domaća je publika najviše pamti po ulogama u seriji "Nevjera", "Ezel" i "Sila".

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kekin - 2 Ivana Kekin - 1 Ivana Kekin - 2 Ivana Kekin - 1 +17 Ivana Kekin - 2 Celebrity Supruga Mile Kekina iznenadila odjevnom kombinacijom kakva se u Saboru ne viđa često!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gene Hackman - 3 Gene Hackman - 1 Gene Hackman - 4 Gene Hackman - 2 +5 Gene Hackman i Hugh Grant Nekad i sad Legendarni glumac snimljen nakon dugo vremena, ne nalikuje na sebe iz mlađih dana, ali zaštitnog znaka se ne odriče!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene