Fanovi odahnuli

Riješen misterij nestale turske glumice, pojavio se video koji je objasnio gdje je i zašto se nije javila

Cansu Dere Cansu Dere Cansu Dere/Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Cansu Dere - 10 Cansu Dere - 8 Cansu Dere - 4 Cansu Dere - 2 Cansu Dere - 3 Cansu Dere - 6 Cansu Dere - 7 Cansu Dere - 9 Cansu Dere - 5 Cansu Dere - 1 +3 Cansu Dere Galerija

Cansu Dere je dobro i pomaže ljudima stradalima u potresu, izvijestili su turski mediji nakon što se proširila vijest o njezinu nestanku.

Vijest o nestanku turske glumice Cansu Dere nakon razornog potresa koja se proširila tamošnjim medijima i društvenim mrežama zabrinula je njezine obožavatelje, no sada svi mogu odahnuti jer je objavljeno da je otkriveno gdje se nalazi.

Pogledaj i ovo Burak Ozcivit (FOTO: Instagram) Tuga u Turskoj Zvijezde turskih sapunica pozivaju na donacije, pomoć i ujedinjene molitve za njihovu zemlju!

Turski novinar Birsen Altuntas izvijestio je da je 43-godišnja Cansu živa i zdrava, da se njezina kuća koja se nalazila u epicentru urušila te da ona pomaže građanima koji su stradali u potresu, prenosi Azra.ba.

Nakon toga se na društvenim mrežama proširilo nekoliko videa u kojima se vidi kako Cansu pomaže ekipama na terenu pa se može pretpostaviti kako nije ni imala vremena za objave, a i poznato je da je na tom području internetski signal jako loš. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli nurmagazin🇦🇿🇹🇷 (@nurmagazins)

Glumica se na društvenim mrežama nije oglasila od 5. siječnja, što je zabrinulo tisuće njezinih obožavatelja koji su pokušavali saznati gdje je i je li dobro. S obzirom na to da se njezina kuća nalazila u najteže stradalom području, društvenim se mrežama proširila vijest da je poginula jer se toliko dugo nije oglasila.

Cansu je pozornost javnosti oduvijek plijenila svojom ljepotom, studirala je arheologiju, no od toga je odustala, a osvojila je i laskavu titulu Miss Turske na izboru 2000. godine. Ipak, na svjetski izbor nije uspjela otići jer je tamošnja vlada zabranila odlazak zato što se održavao u grčkom dijelu Cipra, ali uspjela je ostvariti uspješnu manekensku karijeru.

Što se ljubavnog života tiče, šuška se da je lijepa glumica danas u vezi s osam godina mlađim kolegom Metinom Akdulgerom, no niti jedno od njih to nikada nije potvrdilo u javnosti.

Cansu trenutačno na Instagramu prati 2,6 milijuna ljudi i ona slovi kao jedna od najutjecajnijih osoba u Turskoj, a domaća je publika najviše pamti po ulogama u seriji "Nevjera", "Ezel" i "Sila".

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lily James - 4 Lily James - 1 Lily James - 3 Lily James - 2 +0 Lily James Celebrity Bujne grudi ispadale su joj iz tijesne haljine, smišljala je posebnu taktiku da ih obuzda!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 u Rijeci - 4 Let 3 u Rijeci - 2 Let 3 u Rijeci - 3 Let 3 u Rijeci - 5 +0 Let 3 u Rijeci - 1 Celebrity Let 3 na prvom nastupu nakon Dore: Mrle i Prlja za Dnevnik Nove TV otkrili zašto ih više - nitko ne zove

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene