Dečko nije bio blizu

Bezbrižno vježbala u bikiniju na plaži: Nadala se da ju neće uočiti, ali prepoznali su je unatoč maski koju je nosila

Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) +0 Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Profimedia) Galerija

Pjevačica Britney Spears vježbala je u bikiniju na plaži, kamo se otputila sa zaštitnom maskom i naočalama nadajući se da ju nitko neće primijetiti.

Posrnula pop-princeza koju život do danas nije baš mazio, danas 38-godišnja Britney Spears snimljena je na plaži u Malibuu, gdje je sama uživala u malim životnim radostima i privlačila pozornost vježbajući u bikiniju.

Pogledaj i ovo Britney Spears je li moguće?! Britney Spears objavila vijest koja će rastužiti njezine obožavatelje, glasine ipak nisu bile točne

Britney je primijetila da su je paparazzi uočili unatoč tome što je na licu nosila zaštitnu masku i sunčane naočale, no to ju nije nimalo omelo u onome što je radila. Dodatnu pozornost osigurao joj je bikini koji je istaknuo njezin dekolte zahvaljujući kojem nikako nije mogla proći nezapaženo. Nakon vježbanja je hvatala osunčani ten, a snimila je i nekoliko brzinskih selfija prije nego što se otputila kući. 

Na vidiku nije bilo njezina dečka i osobnog trenera, 26-godišnjeg Sama Asgharija, s kojim je u vezi od 2016. godine i za kojeg mnogi sumnjaju da ju iskorištava samo radi novca i slave, a šuškalo se i da joj nije vjeran.

Britney je nedavno podigla prašinu na društvenim mrežama kada je na Instagramu objavila fotografiju kojom je htjela pokazati svojim pratiteljima kako izgleda kod kuće. No oni su pokrenuli raspravu je li na fotografijama uopće ona i zapitali se tko joj vodi profil na kojem ju prati 26,5 milijuna ljudi.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Loni Willison (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bila je supruga slavnog glumca i prava ljepotica, no luksuz je iza nje: Danas je beskućnica, a hranu traži po kontejnerima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene