Nerazdvojni

Slavni par izgleda ludo zaljubljeno, no zlobnici tvrde da ju prezgodni trener iskorištava zbog novca

Britney Spears i Sam Asghari (Foto: AFP) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: AFP) Afp 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: AFP) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: AFP) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Profimedia) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Paris Hilton i Britney Spears (Foto: Profimedia) Paris Hilton i Britney Spears (Foto: Profimedia) +2 Sam Asghari (Foto: Instagram) Galerija

Britney Spears i Sam Asghari upoznali su se na snimanju spota za pjesmu "Slumber Party".

Par ne skriva svoju ljubav na društvenim mrežama, no doista se rijetko pojavljuje u javnosti.

Pogledaj i ovo Sam Asghari Za to se jako pobrinuo! Uskoro bivši muž Britney Spears nekad nije ovako izgledao, evo što je promijenio na sebi: "Bili su vidljivi znakovi truleži i propadanja"

37-godišnja Britney Spears mlađahnog modela i privatnog trenera Sama Asgharija upoznala je na snimanju spota za pjesmu "Slumber Party". Navodno joj je Sam odmah nakon snimanja dao svoj broj, no prošlo je nekoliko mjeseci prije nego što su izašli na spoj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Pjevačica je u jednom intervjuu otkrila kako je tek nakon nekoliko mjeseci pronašla papirić s brojem, a ostalo je povijest. Prva šuškanja o paru javila su krajem 2016. godine kada je Sam objavio njihovu zajedničku fotografiju iz restorana, koju je brzo izbrisao, no ne dovoljno brzo.

Par je otad nerazdvojan, a Sam se brine i o njezinim sinovima iz propalog braka s plesačem Kevinom Federlineom.

Također, atraktivni trener nedavno je bio najveća podrška pjevačici koja se zbog očevog lošeg zdravstvenog stanja dobrovoljno javila u kliniku za mentalne poremećaje iz koje je izašla ne sličeći na sebe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Plavokosa pop-princeza tada nas je podsjetila na 2006. i 2007. godinu kada je neprimjerenim ponašanjem punila novinske stupce, kao i okorjelim tulumarenjem sa "zločestim" djevojkama poput Paris Hilton i Lindsay Lohan. Unatoč tome što je nedavno posrnula, Britney je otkrila kako radi na sebi, uživa u ljubavi te svakodnevno vježba, a vratila se i brojnim nastupima.

Ipak, prošlog ponedjeljka pronašla je vremena kako bi se s dečkom pojavila na premijeri filma "Once Upon a Time in Hollywood", koji u glavnim ulogama ima velike svjetske face poput Brada Pitta, Leonarda DiCaprija i Margot Robbie. Paru je to bila prva zajednička premijera.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on

U kratkoj crvenoj haljinici kakve obožava te u crnim štiklama pjevačica nije skidala ruke s dečka, koji pak čitavo vrijeme nije skidao veliki osmijeh s lica.

Iako su neki zlobnici komentirali kako Sam samo iskorištava Britney zbog novca i samopromocije, par se nikada nije obazirao na glasine te izgledaju doista zaljubljeno, što su jučer samo još jednom potvrdili. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) Dijana Milojković (Foto: Instagram) +1 Dijana Milojković (Foto: Instagram) Celebrity Izgubila bitku s opakom bolesti: U 33. godini preminula bivša misica, tužnu vijest objavio njezin brat

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene