''Hvala svima!''

Uskoro bivša supruga pjevača Marka Pecotića fotografijom pokazala da dobro podnosi kaotičnu privatnu situaciju!

Irena Pecotić Irena Pecotić Instagram 1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić Marko i Irena Pecotić - 2 Irena Pecotić - 1 Irena Pecotić - 2 Irena Pecotić - 3 Irena Pecotić Marko i Irena Pecotić - 4 Marko i Irena Pecotić - 5 Marko i Irena Pecotić - 6 Marko i Irena Pecotić - 8 +30 Marko i Irena Pecotić - 9 Galerija

Irena Pecotić ovih dana glavna je tema medija i javnosti zbog priznanja njenog supruga i glazbenika Marka da se zaljubio u drugu ženu.

Uskoro bivša žena Marka Pecotića, Irena, na svom Instagram storiju pratitelje je ugodno iznenadila svojom novom fotografijom. 

Pogledaj i ovo Irena Pecotić Nastavila sa životom Bivša supruga Marka Pecotića šali se na račun svog ljubavnog statusa, dok on uživa sa ženom zbog koje ju je ostavio

U crnoj haljinici s čašom vina u ruci i osmijehom na licu, svu pažnju usmjerila je na bogati dekolte pa dodala: "Živjeli i hvala vam svima". A na fotografiju je dodala link pjesme ''Would I Lie To You''. 

Čini se da Irena vijest o nevjeri svog supruga podnosi jako dobro. 

Inače, Marko je svoju suprugu Irenu odlučio ostaviti zbog bliske suradnice Silvije Dvornik.

Marko s Irenom ima dvojicu sinova, Ivana i Andru, a uskoro bivši supružnici zbog njih će pokušati ostati u dobrim odnosima.

Ovakvome završetku nitko se nije mogao nadati jer je još prije tri mjeseca Irena na svojem profilu na Instagramu obilježila njihovu 17. godišnjicu braka videom uz koji je naglasila i da vjeruje u njihovu vječnu ljubav.

"Prije 17 godina i 1 dan sila je u autobus Zagreb-Split jedna studentica, a na svim kuferima u bunkeru vukla se i njena vjenčanica… svašta je tad bilo u toj mladoj glavi, pod srcem joj je kucalo još jedno srce, al znala je da je sritna i da će sutra reć uzimam svom cilom svitu... i onda i sutra i dogodine i zauvik i kad je lipo i kad je manje lipo znam ko mi srce čuva. Sretna godišnjica ljubavi", napisala je tada.

Irena, koja je po struci farmaceutkinja, ima otvoren profil na Instagramu, na kojem je često bilježila romantične trenutke sa suprugom.

Marko je svoju karijeru izgradio kao član Četiri tenora, a ranije je bio i član grupe Iskon. Međutim, već neko vrijeme Peco gradi svoju samostalnu karijeru te nastupa na raznim događanjima i vjenčanjima.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +27 Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput objavila video nestašnog Blooma u akciji, evo gdje ga je zatekla: ''Čula sam tišinu i znala sam!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović In Magazin: Kolinda Grabar Kitarović - 7 +25 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Naša bivša predsjednica opet je hit na Instagramu: ''Kolinda, nikad niste bolje izgledali, ponos Hrvatske!''

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene