vjerno se vraća

Milijarder prošetao Dubrovnikom s 45 godina mlađom suprugom, no mnogi su ih očekivali u nešto drugačijem društvu

Bernie Ecclestone (Foto: Dnevnik.hr) Bernie Ecclestone (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Bernie Ecclestone (Foto: Dnevnik.hr) Petra i Bernie Ecclestone (Foto: Getty Images) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto Profimedia) Bernie je multimilijarder (Foto: AFP) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto: AFP) Bernie Ecclestone (Foto: AFP) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi 1 (Foto: AFP) +0 Bernie Ecclestone i njegova mlađahna supruga Galerija

Bernie Ecclestone redovito ljetuje na našoj obali, a ovoga vikenda fotografi su ga snimili u šetnji Stradunom sa suprugom Fabianom.

Milijarder Bernie Ecclestone već godinama dolazi u Hrvatsku, točnije Dubrovnik, a nikada nije skrivao koliko obožava našu obalu. 90-godišnji Bernie je ovoga vikenda Stradunom prošetao sa svojom 45 godina mlađom suprugom Fabianom Flosi, a u ležernoj šetnji im se pridružila i prijateljica. 

Pogledaj i ovo Bernie Ecclestone i njegova mlađahna supruga Godine nisu važne Jedan od najbogatijih ljudi na svijetu i njegova 45 godina mlađa supruga uživaju u ljubavi

Supruga šefa Formule 1 prošlog je ljeta rodila sinčića Acea, a Bernieju je to četvrto dijete. Da čekaju bebu objavili su u travnju prošle godine, a čini se da roditeljstvo poznatom paru itekako godi, no vremena za sebe uvijek pronalaze. U šetnju Dubrovnikom otišli su bez svog sina. 

Vjenčali su se 2012. godine, tri godine nakon što se on razveo od Slavice, koja je nakon razvoda ostala jedna od najbogatijih Hrvatica. Upoznali su se preko Sportskog vijeća za moto sport na čijim je sastancima ona redovito nazočila kao jedna poduzetnica. Nekoliko godina nakon toga, njihov zajednički prijatelj pozvao ju je na krstarenje Hrvatskom na kojem je bio i Bernie, a sve ostalo je povijest.

Podsjetimo, najstariju kći, danas 65-godišnju Deborah Bernie je dobio s prvom suprugom Ivy Bamford, a s drugom suprugom, Hrvaticom Slavicom Radić ima 36-godišnju kći Tamaru i 31-godišnju kći Petru.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) +1 Helena Christensen (Foto: Instagram) Celebrity Skinula se u svileno donje rublje i još jednom pokazala da izgledom može posramiti i upola mlađe kolegice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene