Nema tu naviku

Rebić objavio rijetku obiteljsku fotografiju, a za to je imao itekako lijep razlog!

Ante i Katarina Rebić Ante i Katarina Rebić Ante Rebić/Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ante i Katarina Rebić Ante Rebić (Foto: Instagram) Ante Rebić (Foto: Instagram) Ante Rebić (Foto: Instagram) Ante Rebić (Foto: Instagram) Ante Rebić (Foto: Instagram) Ante Rebić (Foto: Instagram) Ante Rebić (Foto: Instagram) Ante Rebić (Foto: Instagram) Ante Rebić (Foto: Instagram) +11 Ante Rebić (Foto: Instagram) Galerija

Ante Rebić je na profilu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira sa sestrom Katarinom koja se udala proteklog vikenda.

Naš nogometni reprezentativac i igrač nogometnog kluba Milan, Ante Rebić se na društvenim mrežama ponosno pohvalio viješću o udaji njegove sestre Katarine Rebić.

Pogledaj i ovo Sofija Milošević (Foto: Instagram) Odali su se! Šuškalo se da seksi Srpkinja ljubi Rebića, a ona je zapravo oko bacila na drugog nogometnog asa

Ante je u priči na Instagramu objavio rijetku obiteljsku fotografiju na kojoj pozira s lijepom sestrom Katarinom, koja je kao mladenka zablistala u jednostavnoj vjenčanici.

Brat i sestra pozirali su u vrtu kuće koji je bio ukrašen raskošnim cvjetnim dekoracijama, a s lica nisu skidali osmijeh.

Nogometaša na profilu na Instagramu trenutačno prati 772 tisuće ljudi, a s njima najčešće dijeli trenutke s nogometnih terena, dok detalje privatnog života najradije čuva za sebe i svoje najbliže.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +14 Franka Batelić Celebrity Franka u badiću pokazala poveći trudnički trbuh: ''Ako mi još koja trudnica kaže da je nosila stare traperice...''

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 +8 Danijela Martinović - 3 Celebrity Danijela Martinović nježno grlila našeg mladog košarkaša, a njezin dekolte do pupka privlačio je sve poglede!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene