Jedina u obitelji!

''Ti nisi ljudsko biće, boli me samo kad gledam'': Pogledajte zašto je ova djevojka ostavila zastrašujući dojam na Maju i Martinu!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Anastasiia Mazur Anastasiia Mazur Anastasiia Mazur Anastasiia Mazur Anastasiia Mazur Anastasiia Mazur Anastasiia Mazur Anastasiia Mazur Anastasiia Mazur Anastasiia Mazur +5 Anastasiia Mazur Galerija

Anastasiia Mazur svojim je nastupom sve ostavila u šoku, a kada pogledate video bit će vam jasno zbog čega joj je Šuput poručila da nije ljudsko biće.

Anastasiia Mazur akrobacije vježba tri sata dnevno, a ono što je pokazala na pozornici "Supertalenta" mnoge je ostavilo bez daha. Ova 30-godišnja djevojka iz Ukrajine inače živi u Francuskoj, a Igor Mešin ju je najavio upravo onako kako spada - kao djevojku s posebnom sposobnošću!

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda Zvijezda je rođena Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

"S 15 godina sam krenula na Cirkusku Opčinsku Akademiju u Kijevu. Bila sam četiri godine na toj Akademiji, a zatim sam počela raditi diljem svijeta. Intuitivno sam uvijek osjećala i sanjala o tome da sam na pozornici kad bih gledala cirkusku predstavu još od malih nogu. To je bio moj san koji se ostvario. Moja me obitelj uvijek podupirala i nikada nisu rekli ništa protiv toga. No, iz moje obitelji nitko se nije ovime bavio, samo ja. Ja doista živim ovim životom i veseli me osjećati da dijelim svoju umjetnost s publikom koja to voli. To me naravno usrećuje", poručila je Anastasiia uoči nastupa.

"Ti nisi ljudsko biće, znaš to, to nije normalno, boli me kad gledam, bojala sam se da ćeš pasti, fantastično", rekla je Maja nakon njezina nastupa. "Apsolutno nevjerojatno", zaključio je Janko, a Davor joj je poručio kako je uživao gledati to što je predstavila žiriju. "Zastrašujuće je to što smo vidjeli, ali je i nevjerojatno", rekla je Martina.

Svoje akrobacije redovito objavljuje i na YouTubeu, a gdje god se pojavi ostavi sve u čudu svojim sposobnostima.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Janko Volarić Popović, Antonio Mitar Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +6 Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput zabljesnula u najneobičnijoj kreaciji dosad, posebno se ističe gornji dio koji ima dvostruku ulogu!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Getty Images) +0 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bila je omiljena slatkica, ali čini se da su se stvari malo otele kontroli, ali ona to demantira i kaže da izgleda besprijekorno!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene