Prelijepa Amra!

Supruga najpoznatijeg bosanskohercegovačkog nogometaša otkrila kakav je otac i što on nikako ne voli raditi: ''Jedino to...''

Amra Džeko - 1 Amra Džeko - 1 Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Amra Džeko - 3 Amra Džeko - 2 Edin i Amra Džeko - 2 Edin Džeko s kćerkicom Hanom - 2 Edin Džeko s kćerkicom Hanom - 1 Edin i Amra Džeko - 3 Edin i Amra Džeko - 2 Edin i Amra Džeko - 2 Edin i Amra Džeko - 1 Amra Džeko - 2 +9 Amra Džeko - 1 Galerija

Amra Džeko nedavno je u intervjuu govorila o svom suprugu Edinu Džeki i otkrila zanimljivosti iz njihova doma, ali i jedinu stvar koju nogometaš ne voli raditi.

Amra Džeko svoju je uspješnu karijeru u Americi napustila zbog karijere supruga Edina Džeke u Italiji, a nedavno je u intervjuu otkrila zanimljive detalje o njihovoj obitelji.

Iako se više ne bavi manekenskom karijerom, svoju figuru redovno održava treninzima.

''Treniram pet do šest puta tjedno. Kada nemam pomoć i nemam kome ostaviti djecu onda napravimo super zabavni trening u kući, napravimo prepreke i zabavljamo se i odradim tjelovježbu'', ispričala je Amra za Novu BH.

U intervjuu se dotakla i nogometaša koji je, sudeći po njenim riječima, sjajan otac. Ali, otkrila je jednu stvar koju ne voli raditi.

''Edin kada je tu sve podjednako radi i učestvuje u svim obavezama i jedino ne kuha.''

Amra i Edin su u braku od 2016. godine i imaju četvero djece: Unu, Danija, Daliju i djevojčicu Hanu koja se rodila prije nekoliko mjeseci. Amra iz prvog braka ima kćerku Sofiju Vicentijević.

Svoju vezu ispočetka su skrivali, a javnost je za njih doznala 2012. godine.
Vjenčali su se 2016., a iste godine na svijet je stigla njihova kćerkica Una.

Sarajevska glumica i manekenka prije je radila u Los Angelesu, no karijeru Americi napustila je zbog ljubavi prema nogometašu i preselila se u Italiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko)

Amra često na svojem Instagramu, gdje je prati preko 290 tisuća ljudi, dijeli sretne obiteljske trenutke i romantične fotografije s Edinom na kojima se vidi da su i dalje zaljubljeni kao i prvog dana.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 4 Severina - 3 Severina - 6 +29 Severina - 2 Celebrity Pogledajte što je Severina napravila kada je ugledala sina usred koncerta, video je sve rasplakao: "Suza za suzom..."

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Roberto Cavalli - 11 Roberto Cavalli - 9 Roberto Cavalli - 7 Roberto Cavalli - 10 +7 Roberto Cavalli - 8 Celebrity Ni 46 godina razlike nije ih spriječilo da ustraju u ljubavi, a ona je zauzvrat na poklon dobila cijeli otok!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene