Čestitke!

Bivši dinamovac Amer Gojak postao otac djevojčice, on i supruga otkrili i neobično ime koje su joj dali, a javio mu se i Tarik Filipović!

Amer i Irma Gojak Amer i Irma Gojak Amer Gojak/Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Amer i Irma Gojak Amer i Irma Gojak +0 Amer i Irma Gojak Galerija

Amer i Irma Gojak postali su roditelji djevojčice, a sretnu su vijest objavili na društvenim mrežama.

Bivši igrač Dinama Amer Gojak postao je otac djevojčice koju je dobio sa suprugom Irmom, a sretnu su vijest podijelili na društvenim mrežama.

"Hvala Alahu, rodila se naša lijepa kći Uma, živa i zdrava. Dobro nam došla na svijet, naša mala princezo. Hvala ti za najljepši poklon, živote. Volim te najviše!" napisao je 25-godišnji Amer uz crno-bijelo fotografiju koju je objavio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amer Gojak (@amergojak14)

"Čestitam, dragi moj", javio mu se u komentarima i naš glumac Tarik Filipović, a uslijedile su i čestitke njegovih kolega i brojnih pratitelja: "Nek' je živa i zdrava", "Velike čestitke", "Čestitke sretnim roditeljima", "Ljubavi naše", "Najiskrenije čestitke od srca!", "Roditeljima veliko zadovoljstvo s malom slatkicom", "Čestitke! Da vam je živa i zdrava zajedno s vama".

Amer i Irma vjenčali su se u travnju ove godine u jednoj zagrebačkoj džamiji, u užem krugu prijatelja i članova obitelji. Nogometaševa supruga zablistala je u vjenčanici bež boje s dugim rukavima, a na dnu leđa je imala veliku mašnu. Amer je detalje s vjenčanja objavio na svojim pričama na Instagramu, no sretni par o svojoj vezi mudro šuti.

Irma ima zaključan profil na Instagramu te ne daje previše informacija u javnost, a njihove zajedničke fotke bilo gdje na društvenim mrežama zaista su rijetkost.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Španjolski kralj Filip VI, kraljica Letizia, Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Španjolski kralj Filip VI, kraljica Letizia, Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Španjolski kralj Filip VI, kraljica Letizia, Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Kraljica Letizia +20 Španjolski kralj Filip VI, kraljica Letizia, Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 3 Celebrity Pogledajte kako je izgledao susret naše prve dame Sanje Musić Milanović i španjolske kraljice Letizije!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić zagrijala pratitelje prizorima u seksi rublju, a otkrila je i povod: "Uskoro novi..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene