vraća se u formu

Starleta s tetovažom na čelu pažnju i dalje plijeni oblinama, sad je pokazala bujni dekolte

Amber Rose i Alexander (Foto: Instagram) Amber Rose i Alexander (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Amber Rose i Alexander (Foto: Instagram) Amber Rose i Alexander (Foto: Instagram) Amber Rose i Wiz Khalifa (Foto: Profimedia) Amber Rose (FOTO: Profimedia) Amber Rose i Kanye West (Foto: AFP) Amber Rose (Foto: Profimedia) +0 Amber Rose i Kanye West (Foto: AFP) Galerija

Bivša striptizeta Amber Rose, koja je bila u vezi s Kanyeom Westom, pokazala je svoju dobro poznatu liniju na Instagramu.

Starleta Amber Rose u listopadu prošle godine je rodila drugo dijete koje je dobila s dečkom Alexanderom Edwardsom, a bujna manekenka ne gubi vrijeme povratkom u formu.

Pogledaj i ovo Amber Rose i Wiz Khalifa (Foto: Profimedia) pomalo Bivša striptizeta gradom se prošetala u kućnom ogrtaču i papučama, nije se obazirala na znatiželjne poglede

Bivša striptizeta koja je bila u vezi s Kanyeom Westom pokazala je svoju dobro poznatu liniju na Instagramu. Pozirala je u plišanoj majici koja joj je otkrila bujni dekolte.

"Volite me", napisala je u opisu fotografije, na što su joj brojni obožavatelji napisali da im je predivna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love me? 🌹@fashionnova

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

Sina Slasha Amber je rodila prošle godine, a u braku s Wiz Khalifom dobila je starijeg sina Sebastiana. Imena svojih sinova Amber je ovjekovječila tetovažom na čelu, koja je mnoge njezine fanove ostavila u šoku jer smatraju da je mogla odabrati i naprimjetnije mjesto.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Divna vijest za Izabel i Matea Kovačića: Ostvarila im se želja, krajem ljeta postat će roditelji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene