"Najslađa na svijetu!"

Zvijezdu "Zlatnog kaveza" zovu turskom Adrianom Limom, a ovim prizorima s plaže tu je usporedbu itekako opravdala!

Afra Saracoglu - 2 Afra Saracoglu - 2 Afra Saracoglu/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Afra Saracoglu - 5 Afra Saracoglu - 4 Afra Saracoglu - 3 Afra Saracoglu - 2 Afra Saracoglu - 1 Afra Saracoglu Afra Saraçoğlu Afra Saraçoğlu - 9 Afra Saraçoğlu - 8 Afra Saraçoğlu - 7 +19 Afra Saraçoğlu - 6 Galerija

Afru Saracoglu uživamo gledati na malim ekranima, a sada je s pratiteljima podijelila fotografije s odmora u Španjolskoj.

Turska glumica Afra Saracoglu zvijezda je serija "Zlatni kavez" koja se emitira na Novoj TV, a svojim izgledom često privlači pažnju.

Glumica koju zovu turskom Adrianom Limom na svom je Instagram profilu objavila fotografije s ljetovanja gdje je na ležaljci pozirala u bikiniju cvjetnog uzorka. 

"Španjolska je uvijek dobra ideja", napisala je Afra u opisu objave dok je ispijala koktel i upijala zrake sunca, a obožavatelji su joj udijelili pregršt komplienata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)

"Najslađa cura na svijetu", "Tako si prelijepa", "Supermodel", "Mi te volimo", samo su neki od komentara.

Afra je nedavno pokazala jednu neočekivanu vještinu, a više o tome pročitajte OVDJE.

Inače, ova 25-godišnja ljepotica odrasla je bez oca, a nakon što su joj se roditelji razveli, iz Istanbula se s majkom preselila u gradić na egejskoj obali te poslije na jug Turske.

Prvu ulogu ostvarila je na prvoj godini studija komparativne književnosti na Sveučilištu u Eskişehiru i to u filmu ''Druga prilika'' kojeg je režirao i producirao Özcan Deniz. Afra je tada imala svega 18 godina te se zaljubila u svog redatelja koji je bio od nje stariji 25 godina.

Njega smo viđali u brojnim poznatim turskim serijama kao što su "Istanbulska nevjesta'' i "Sudbina". Afrini roditelji nisu htjeli prihvatiti vezu između Alfe i Ozcana, ali unatoč tome, Alfa i Ozcan ostali su u vezi gotovo godinu dana sve dok se on nije zaljubio u Feyzu Aktan s kojom sada ima i dijete i s kojom se 2018. godine vjenčao, a onda i rastao godinu dana kasnije. Sada je u braku sa Samar Dagdar.

Pogledaji ovo Afra Saracoglu Celebrity Zovu je turskom Adrianom Limom, no ona je puno više od lijepog lica, a sada je pokazala i jednu neočekivanu vještinu!

Pogledaji ovo Afra Saraçoğlu i Mert Ramazan Demir Celebrity Zvijezde "Zlatnog kaveza" progovorile o odluci koja im je promijenila živote: "Uvijek sam se trudila birati..."

Pogledaji ovo Mert Ramazan Demir - 7 Celebrity Srca gledateljica na malim ekranima brzo je osvojio, ali glavni glumac ''Zlatnog kaveza'' jednom je izjavom razočarao ženski dio publike!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham - 2 David i Victoria Beckham David i Victoria Beckham - 2 David i Victoria Beckham - 1 +30 David Beckham s obitelji - 5 Celebrity Victoria Beckham otkrila bez čega ju David nikad nije vidio, pa ovim priznanjem iznenadila mnoge

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry - 2 Princ Harry - 1 Princ Harry i princeza Diana Princeza Diana i princ Harry +25 Princeza Diana - 1 Celebrity Princ Harry opet se dotakao tragičnog gubitka majke: ''Najteža stvar jest...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene