Drastična promjena

Treba li se zabrinuti? Paparazzo fotografije ispijene Adele s odmora dodatno šokirale javnost

Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) +0 Adele (Foto: AFP) Galerija

Nakon razvoda od milijardera Simonom Koneckog, britanska pjevačica Adele smršavjela je između 20 i 30 kilograma zahvaljujući rigoroznoj dijeti.

Britanska pjevačica Adele počela je drastično mršavjeti nakon razvoda od Simona Koneckog.

Pogledaj i ovo Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) To je ona?! Pjevačica drastično smršavjela nakon razvoda, trolovi ju napali da je to trebala u braku

30-godišnja Adele u travnju prošle godine odlučila se razvesti od 15 godina starijeg supruga Simona Koneckog nakon osam zajedničkih godina, od kojih su tri proveli u braku. Par ima i sinčića Angela.

Milijunaš i pjevačica nisu se odmah razveli upravo zbog njega, no godinama su uspješno živjeli odvojene živote te dobro funkcionirali kada je u pitanju zajednički odgoj, što je pravo umijeće. Neki drugi izvori tvrde pak da su problemi počeli neposredno nakon tajnog vjenčanja 2016. godine, iako se do dodjele Grammyja 2017. godine nije ni znalo da je pjevačica udana žena.

"Ja sam udana žena. Moj suprug i sin jedini su razlozi zbog kojih ovo radim", izjavila je tada preuzimajući nagradu. Kako god bilo, Adele je neposredno nakon razvoda krenula na rigoroznu dijetu, a navodno i izlaziti na spojeve.

U nekoliko mjeseci izgubila je između 20 i 30 kilograma, što ju je u potpunosti fizičko transformiralo, no umjesto oduševljenja, pjevačica je izazvala šok javnosti i obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Riječ je o fotografijama snimljenim na karipskom otoku Anguilla na kojem se nedavno odmarala i na kojima Adele izgleda zabrinjavajuće mršavo i ispijeno. Što je ovo, nadam se da je ona dobro", "Nadam se da je Adele OK. Ovdje ne izgleda najbolje. Nadam se da kilograme gubi zdravo i iz pravih razloga", "O, Bože, je li to Adele? Nisam je odmah prepoznala", komentari su jednog dijela njezinih obožavatelja na Twitteru, dok su drugi zaključili kako je bilo vrijeme da smršavi jer njezina prekomjerna težina nije bila dobra za nju.

I nove fotografije sa spomenutog otočja ne izgledaju ništa bolje, a stručnjaci ističu kako je njezina nova linija rezultat dijete i to čak 90 posto, dok je upitno je li uopće vježbala, obzirom da je često isticala kako to ne podnosi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene