nekad je lomio srca

Prošlo je čak 40 godina od uloge koja ga je proslavila, ali fanovi kažu da je ostario kao dobro vino

Kevin Bacon Instagram 1/19 >> Pogledaj i ovo +8 Galerija

Kevin Bacon svoj 66. rođendan obilježio je objavom fotografije bez majice.

Srcolomac iz osamdesetih, koji se može pohvaliti sa 16,1 milijun pratitelja na društvenim mrežama, objavio je svoju najnoviju fotografiju bez majice kako bi obilježio svoj 66. rođendan.

''Ovo je 66'', samo je kratko Kevin Bacon napisao uz svoju fotografiju.

Komentar mu je ostavila i supruga Kyra Sedgewick, a fanovi su zaključili da je ostario kao dobro vino.

Kevin i Kyra upoznali su se na setu filma ''Lemon Sky''.

Vjenčali su se u rujnu 1988., a već sljedeće godine rodio im se sin Travis. 1992. godine rodila im se kćerkica Sosie.

"Ona je ljubav mog života, odmah sam to znao. Kada je ušla u moj život, karijera mi je bila na dnu, ali ipak dogodila se ljubav i rodila su nam se djeca, a ponude za filmove počele su se samo nizati", izjavio je Kevin. 

Uskoro je ju zaprosio na sam Božić, i to tako što je sakrio prsten u čarapu za poklone i pripremio joj iznenađenje, a ona mu je rekla da bez imalo razmišljanja. Par je tijekom godina surađivao na nekoliko filmova poput ''The Woodsman'', ''Loverboy'' i ''Murder In The First''. Posljednja suradnja njih dvoje bila je na igranom filmu ''Space Oddity'' iz 2022. koji je Kyra režirala.

A ovaj holivudski par veže jedna posebna zanimljivost, a to je da su u daljnjem krvnom srodstvu.

Naime, par je sudjelovao u jednoj emisiji koja se bavi DNK analizama, a njihova je pokazala da su zapravo rođaci u devetom koljenu. S obzirom na to da se ipak radi o daljnim rodbinskim vezama, to nije poljuljalo njihov brak niti promijenilo odnose, već su sve nastavili kroz šalu da su i prije znali, a među njima postoji nešto više.

Zanimljiva je i priča da se ovaj par sreo još kad je ona imala samo 12 godina, i to u jednom restoranu u kojem je ona bila s bratom. Njezin brat je tada pred njim izjavio - rekla si da ti se sviđa taj glumac, otiđi do njega i reci mu to, a ona je tad pohvalila njegove glumačke sposobnosti.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Kakav život živi Maja Šuput! Evo na koju je to destinaciju stigla helikopterom: ''Sa stilom!''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Jolina supruga očarala je izgledom na splitskom partyju, ali svu pažnju ukrale su njihove prekrasne kćeri!

Povezana vijest Celebrity Bio je velika zvijezda za kojom su uzdisale žene diljem svijeta, a sa 60 godina izgleda bolje nego u danima najveće slave

Povezana vijest Celebrity Jedna od naših najuspješnijih i najljepših sportašica ima hobi za koji rijetki znaju: ''Moja velika strast već par godina''

Povezana vijest Celebrity Slavonka koju su proslavile bujne obline požalila se na problem sa susjedima: "Ova me špijunirala..."

Povezana vijest Celebrity Slavonka koju su proslavile bujne obline požalila se na problem sa susjedima: "Ova me špijunirala..."

Povezana vijest Celebrity Ella Dvornik pozirala bez grudnjaka na rizičnoj lokaciji, pratitelji su je odmah upozorili na moguće opasnosti: "Svaka čast na hrabrosti!"

Povezana vijest inMagazin Jelena Rozga otkrila tko joj je izmamio suze na koncertu u Mostaru: ''Nisam se mogla suzdržati, samo sam se rasplakala...''

Povezana vijest Celebrity Naš zgodni glumac sve je iznenadio potpunom promjenom izgleda, ima čak i novu boju kose!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS