prije točno 14 godina

Ovako je Luka Modrić izgledao na dan kad mu se život potpuno promijenio, njegovoj sreći tada nije bilo kraja!

Luka Modrić, 2010. Slavko Midžor/Pixsell 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Luka Modrić je prije točno 14 godina postao otac, a fotografi su ga tada snimili prilikom posjeta rodilištu s obitelji.

Kapetan hrvatske reprezentacije i igrač Real Madrida Luka Modrić danas je ponosni otac troje djece, a sada su osvanule fotografije od dana kad je dobio prvo dijete.

Luka i njegova supruga Vanja 6. lipnja 2010. postali su roditelji sina Ivana, a novopečeni tata isti je dan snimljen prilikom posjeta rodilištu u Zagrebu.

Vanju i novorođenče s Lukom su došli posjetiti i njegovi roditelji Stipe i Radojka te sestra Diora, a svi su na licima imali široke osmijehe.

Fotografi su nekoliko dana kasnije snimili Luku i Vanju dok su sa sinom napuštali rodilište, a sve fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Nekoliko mjeseci prije nego što im je stigao sinčić Luka i Vanja vjenčali su se pred matičarom u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a tada su zbog njezine trudnoće organizirali intimno slavlje u krugu najuže obitelji.

No sve su nadoknadili u lipnju 2011. godine, kada su izmijenili zavjete u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, a zatim su u hotelu Westin organizirali veliko slavlje na kojem su mladence i njihove brojne uzvanike zabavljali Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade.

U travnju 2013. godine Luka i Vanja dobili su i kćer Emu, a u listopadu 2017. stigla im je i najmlađa Sofija.

Luki je obitelj na prvom mjestu i njegova su najveća potpora u karijeri. Zasigurno će ga vjerno bodriti i na nadolazećem Europskom prvenstvu, koje počinje 14. lipnja u Njemačkoj.

Povezana vijest Celebrity Luka Modrić s obitelji je na terenu proslavio novi pehar, pogledajte preslatke prizore njegove djece koja su se veselila tati!

Povezana vijest Celebrity Modrić i supruga ovih dana obilježavaju važnu godišnjicu, da će biti njegova žena znao je već s 19 godina!

Povezana vijest Celebrity Sestre Luke Modrića nemamo često priliku vidjeti, a sada je osvanula njihova zajednička fotografija!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nove informacije o Kate Middleton rastužile su najveće fanove: ''Prema svemu sudeći, ne očekujte...''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Naša pjevačica pokazala figuru u badiću, ali s onim što je napisala nitko se nije složio: ''A di je tu škemba?''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS