neki mlađi dani

Čega se to Andrej Plenković ne odriče već 15 godina? U našoj galeriji možete provjeriti koliko se promijenio od vremena dok još nije bio premijer!

Andrej Plenković - 3 Zarko Basic/Pixsell 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Godine 2010. Plenković je postao državni tajnik za europske integracije u Vladi, a tim povodom odradio je i službeni fotošuting, u našoj galeriji možete pogledati fotografije.

Hrvatski premijer Andrej Plenković već je dugi niz godina u hrvatskoj politici, a posljednjih tjedana o njemu se govori više nego ikad. Zbog najave predsjednika Zorana Milanovića da će se kandidirati za novog premijera Plenković bi mogao ostati bez titule koju sada nosi.

Povezana vijest Nekad i sad Sjećate li se kako je Zoran Milanović izgledao na početku svoje političke karijere? Bio je miljenik žena, a otada je prošlo već 17 godina!

No to ne bi trebalo poljuljati njegovu uspješnu karijeru koju gradi već desetljećima. A evo i kako je izgledao prije 15 godina.

2010. godine Plenković je postao državni tajnik za europske integracije u Vladi, a tim povodom odradio je i službeni fotošuting.

U našoj galeriji možete vidjeti kako je tada izgledao. Bez sijede kose, mršaviji, ali s istim naočalama kao i danas, premijer je ponosno pozirao u uredu pored hrvatske zastave.

2013. godine Plenković je naglo dobio nekoliko kilograma, što se odmah vidjelo na njegovoj figuri, a s godinama do danas najveća promjena vidjela se na njegovoj kosi, koja je sada gotovo potpuno sijeda.

Povezana vijest Zanimljivosti Baka Zorana Milanovića na samrti je otkrila tajnu o njemu koju je skrivala 15 godina, ni njegova majka to nije znala!

Prije funkcije državnog tajnika Andrej je bio zamjenik hrvatskog veleposlanika u Francuskoj, a 2011. godine izabran je za zastupnika Sabora. 2016. godine izabran je predsjednikom HDZ-a te je postao i predsjednikom Vlade, a to je ostao do danas.

U sretnom je braku s Anom Maslać Plenković, s kojom se oženio 2014. godine. Zajedno su dobili troje djece, kćerkicu Milu te sinove Marija i Ivana. Najstariji Mario ide u četvrti razred osnovne škole, Mila je još uvijek vrtićke dobi, a najmlađi Ivan rodio se prije dvije godine u ožujku.

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Nekad i sad Keanu Reeves šokirao je fanove nakon što su se pojavile njegove nove fotografije, odrekao se svoga zaštitnog znaka i sad izgleda kao da opet ima 30 godina!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS