povukao se iz javnosti!

Antu Gotovca dugo nismo vidjeli, a još se nije odrekao svoga zaštitnog znaka iz slavnih dana sa Simonom

Ante Gotovac Damjan Tadic/Cropix 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Ante Gotovac povukao se iz javnosti nakon razvoda od Simone, no na društvenim mrežama često objavljuje svoje fotografije.

Poduzetnik Ante Gotovac svojevremeno je bio neizbježno lice domaće showbiznis scene i punio je medijske stupce svojim turbulentnim brakom s bivšom suprugom Simonom.

Danas se drži podalje od medija i javnosti, no aktivan je na društvenim mrežama, gdje gotovo svakodnevno dijeli trenutke iz privatnog života.

Tako se ovih dana na Facebooku javio iz Međugorja, a objavio je selfie na kojem pozira za zalizanom kosom, frizurom koja mu je još u slavnim danima postala zaštitni znak.

Ante Gotovac i Simona Mijoković nekad su bili jedan od najpoznatijih domaćih parova i svojim turbulentnim odnosom privlačili su veliku pozornost javnosti. Vjenčali su se 2005. u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici i u braku proveli šest godina, a zajedno su dobili i kćer Gabrielu, koja je u travnju ove godine postala punoljetna.

Nakon mučnog razvoda, popraćenog javnim prepucavanjima, oboje su se povukli iz javnog života. Ante se preselio u Beograd kako bi se maknuo od poroka i razuzdanog života koji je vodio u Zagrebu. Nakon Simone ženio se još dva puta, ali oba su braka završila razvodom.

Simona je pronašla utjehu u vjeri i danas u Austriji živi obiteljsku idilu sa suprugom Stanislavom, za kojeg se udala 2016. godine i s kojim je dobila još četvero djece.

Povezana vijest Celebrity Kći Simone i Ante Gotovca proslavila je 18. rođendan, ponosna mama objavila je njihovu zajedničku fotografiju

Povezana vijest Celebrity Simona objavila snimku iz perioda razuzdanog života: "Kada sam živjela u najvećoj tami grijeha, bludu, nemoralu, drogirala se...''

Povezana vijest Nekad i sad Sjećate se perioda kad je Ante Gotovac bio na vrhuncu slave u Hrvatskoj? Tad se pojavljivao na svim događanjima, a evo kako su se poznati Hrvati tada zabavljali!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Evo kako dva mjeseca nakon posjeta plastičnom kirurgu izgleda lice Jennifer Aniston!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Našeg glumca ovakvog nismo imali priliku vidjeti u hit-showu koji je vodio, a sada je pokazao svoju drugačiju stranu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS