bila je prava ljepotica!

I paparazzi su teškom mukom na prvu prepoznali o kojoj je velikoj zvijezdi riječ, izgleda potpuno drukčije od dana najveće slave!

Amanda Bynes - 3 Profimedia 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Nekadašnja glumica Amanda Bynes viđena je na ulicama Los Angelesa, svojim izgledom šokira javnost i mnogi je na prvu uopće ne prepoznaju.

Glumica Amanda Bynes proslavila se u tinejdžerskim komedijama, poput "Ona je najbolja" i "Sve što djevojka može poželjeti", nakon čega se odala raznim porocima, koji su joj upropastili karijeru.

Nerijetko bude uhvaćena u upitnim izdanjima, a sada je privukla pozornost na ulicama Los Angelesa. Pokazala je novu frizuru, neko vrijeme bila je ofarbana u plavo, a sada opet ima crnu kosu.

Vidno neraspoložena prošla je pored fotografa te se nije obazirala na njih.

Bivša dječja zvijezda godinama je koristila razne opijate te je nekoliko puta bila u klinici za odvikavanje, no sada je navodno sve to iza nje.

No godine burnog života ostavile su traga na njezinu izgledu i danas 37-godišnja Amanda više nije ni sjena slatkici kakvu pamtimo iz popularnih filmova.

Njezini problemi počeli su 2012. godine kada je uhićena zbog vožnje pod utjecajem opijata. Godinu kasnije uhvaćena je i kako puši marihuanu u lobiju zgrade u New Yorku u kojoj je živjela, a tada je stakleni bong bacila na policajce s 36. kata. Iste je godine izazvala požar pred kućom ljudi koje nije poznavala, nakon čega je stavljena pod skrbništvo.

Početkom 2023. godine jednu je večer gola tumarala ulicom, a nakon uznemiravanja prolaznika smještena je u psihijatrijsku ustanovu.

Amanda je pod nadzorom bila devet godina, a sloboda joj je vraćena prošle godine, nakon što je sudac Roger L. Lund procijenio da je sposobna opet se brinuti o sebi i donio presudu o ukidanju skrbništva.

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Video multimilijardera i njegove nove supruge šokirao je mnoge: ''Pa on jedva hoda, uzalud mu sav novac...''

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović zabrinula je ekipu s Instagrama posljednjom objavom, čak je i španjolski kralj pao u drugi plan!

Povezana vijest Celebrity Ovoj ljepotici predviđali su blistavu karijeru, a onda je sve krenulo nizbrdo: Medije je punila skandalima, a danas više i ne nalikuje na sebe!

Povezana vijest Celebrity Glumačka zvijezda danima je sama lutala ulicama dok je nisu uhvatili bez odjeće, nadzorne kamere sve su snimile

Povezana vijest Celebrity Bivša glumačka zvijezda gola i sama tumarala ulicom, bizarni incident sve je rastužio jer je pamte kao lijepu i uspješnu ženu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS